Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Strasznie przeklinam!!

Polecane posty

Pomóżcie, miotam się z tym dość długo, czasem potrafię się opanować, ale no kurcze. Jestem bardzo młoda i przekleństw używam w celu bardziej satyrycznym, żeby podkreślić jakąś sytuację, żeby rozbawić, ale do cholery przeklinam bardzo często, także kiedy się zdenerwuję. Dodam, że jestem dziewczyną. Niektórzy twierdzą, że właściwie mi to pasuje, ale ja myślę, że na pewno wielu ludzi, w tym facetów niestety odpycham tym, pomimo, że sami przeklinają.

gryźć się w język. Tam gdzie używasz przekleństw świadomie, w celu podkreślenia czego po prostu tego nie rób i z czasem się oduczysz.

Gość hutarka
ja tez mam ten sam problem;/ i za nic nie moge sie tego oduczyc

Tyle, że przed nieznajomymi, się ograniczam, wręcz w ogóle nie przeklinam, a przy przyjaciołach opanować się nie mogę.

Lepiej sprobuj to opanowac. Tez mialam cos podobnego, no i niestety z czasem przeklinanie wchodzi w nawyk.

Gość hutarka
To jes nie do opanowania, ja nauczylam sie w pracy bo jestem jedyna dziewczyna wsrod fecetow i jakos mi weszlo w krew

Owszem, to jest do opanowania. Też przeklinam, a mimo to potrafię nie rzucać przekleństw przypadkiem i też musiałam się nauczyć panować nad tym co mówię.