Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sylwia29_Elbląg

CIĄŻA UROJONA??? WARIUJE :(

Polecane posty

Gość Sylwia29_Elbląg

Brałam tabletki anty Yaz.Miałam mnóstwo skutków ubocznych,więc je odstawiłam.Okres z odstawienia pojawił się 24.11.12. 16.12.12 kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, ale nasz stosunek trwał 15min., ale tego dnia byliśmy tak zmęczeni że żadne z nas nie osiągnęło orgazmu i poszliśmy spać. Tydzień później powinnam mieć okres-nie dostałam.Wystraszona 24.12.12 zaczęłam znowu brać tabletki anty,mimo braku okresu.13.01.13 dostałam bóli brzucha i wypadło ze mnie coś jakby duży kawałek mięsa koloru czarno-bordowego wielkości dłoni.Przezornie zrobiłam test Quixx-negatywny.Przez tydzień miałam brązowe,brzydko pachnące krwawienie,później skończyłam tabletki i dostałam jakby drugiego okresu z odstawienia, widać było że kolorystycznie różnił się od poprzedniego.09.01.13 byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki Jeanine, wykluczył ciążę przez badanie USG.Tydzień przed 7-dniową przerwą bolały mnie piersi i spuchły.Poranny Pre-test wyszedł znów negatywny.Po skończeniu tabletek w 3dniu odstawienia dostałam plamienia.Jeden dzień było mocniejsze, a później przez 7dni był to tylko jakby taki śluz podbarwiony krwią.Po tym czasie piersi wróciły do stanu poprzedniego.Z powodu tego skąpego okresu znowu zrobiłam test: Pre-test z porannego moczu wyszedł negatywny.Później zachorowałam,dostałam antybiotyk Fromilid.Ciągle mam nudności,przez które nawet jeść nie mogę,ale nie wymiotuję.Poza tym czuję ból w podbrzuszu,raz z jednej raz z drugiej strony.Nie wiem czy to wina tabletek, antybiotyku czy może jednak mogę być w ciąży.Proszę Was o radę,czy testy mogły się mylić? Czy mimo tego 2-tygodniowego krwawienia,nadal powinnam się obawiać? Wizytę u gina mam dopiero za 2tyg. i bardzo się martwię,bo przecież nadal przyjmuję tabletki. Od razu zaznaczę że po tym grudniowym stosunku,mąż wyjechał w delegację i do tej pory nie współżyliśmy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować