Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasa

Szukam samotnego ojca

Polecane posty

Gość Pasa

Mam 23lata i 2letnie dziecko,szukam mężczyzny który samotnie wychowuje dziecko/dzieci.okolice Krakowa(Małopolska) ,jestem bezrobotna i poszukujaca pracy(bez skutecznie) ,dobrze żebyś miał dobra sytulacje finansowa,podkreślam ze nie chce mieć nic wspólnego ze sponsoringiem.Chce odmienić swój los ,dać komuś miłość ,opiekę i wychować wspólnie dzieci,poglądy religijne maja duże znaczenie (praktykujaca katoliczka).jeśli spróbować te kryteria a twoim celem jest dobro rodzinne ,zostaw swój mail ,odpisze

Gość wpadka żyda Rostowskiego
Nie podkreślaj się i nie wypieraj. Szukasz sponsora i opiekuna. Raczej się żaden frajer nie złapie.

Gość Pasa
Przykre są te komentarze ,nawet nie wiecie jak cieżko znaleźć prace, praktykuje dobre uczynki kolego,

Jak przykre komentarze? Przeczytaj uważnie co napisała. Jakby była niezależna finansowo, stać by ją było na utrzymanie siebie i dziecka, to by mogła dać ogłoszenie. wtedy by to było normalne. Ona chce dać miłość? Miłość za pieniądze. Pasożyt szuka kogoś, kto ją i jej dziecko będzie utrzymywał.

Poszukaj autorko wieczorem pracy na ul. Długiej, niedaleko Hostelu ADA. Albo na Floriańskiej przy bramie wejściowej na Stare Miasto.

Gość yyyKafeKrytykant
"jeśli spróbować te kryteria " :o

Dodam jeszcze, że krakowianki znane są z tego, że są najmniej kochliwe i otwarte, a bardzo łase na pieniądze.

Gość Pasa
Hm kolego zastanów sie za co ja obecnie żyje skoro mam własnościowe mieszkanie i nie mieszkam z rodzicami:)ale tego ci nie zdradzę bo jesteś strasznie ograniczony i masz mylne wyobrażenie .to ze mam chwilowy brak pracy nie znaczy ze znów będę mogła do niej wrócić,tak jak było kiedyś:)a to ze szukam faceta z dzieckiem to tylko dla tego ze sama je mam i będzie nam razem lepiej zrozumieć pewne sytulacje i iść przez życie,a twoje obrazanie mnie i nawoływanie do prostytucji świadczy o tobie ,ze masz tylko jeden punkt docelowy zwany prostytucja,na wszelkie tego typu tematy.Proponuje ryczec do woli :)brak argumentów ,ale diagnozę postawił:)przez internet każdy może huczec do woli ,pozdrawiam

Gość Pasa
I tu Cię zaskocze ,nie jestem z Krakowa:)mieszkam80km od krk ,napisałam okolice Krakowa bądź spostrzegawczy!a w tobie bije jakaś totalna niechęć do krakowianek,czyżby jakaś kopnela Pana w ego zwanym tyłkiem?

Gość yyyKafeKrytykant
nie szukasz sponsora ale sytuacja finansowa ma byc dobra? :D

Gość yyyKafeKrytykant
i co z ciebie za praktykujaca katoliczka skoro w wieku 23 lat masz dziecko i jestes sama?

Gość qwerty...
"dobrze zebys miał dobra sytuacje finanasową " samo za siebie mówi.Bez tego cwanego zdania lepiej by twoj anons brzmial.A tak szukaj,może jednak znajdzie sie jakis nieudacznik zyciowy z kasa i cie porzygarnie. Facet z jajami jak to przeczyta oleje cie cienkim....

Gość marcowe idy 2
ale numer panna z dzieckiem szuka dobrze ustawionego !!!! i za kase da miłość w sensie psychicznym i fizycznym Pięknie oblekłaś to w słowa a tłumacząc lafirynda z dzieckiem puściła się i teraz szuka sponsora [ bogatego pana ustawionego ], który będzie utrzymywał ją i jej bachora !!!!! śmieszna jesteś Sponsora stać na kogoś bez bekarta a ty jeszcze piesz bzdety o katolicyzmie he he dobre

Gość yyyKafeKrytykant
i jeszcze chce odmienic swoj los :P

Gość Pasa
Odczuwam brak wykształcenia wokół mnie:)wiec niech wam będzie ze to kolejny anonsik z cyklu zasponsoruj mnie:)lepiej Wam?ten wasz atak wokoło mojej osoby jest śmieszny ,nudzi sie wam ludziska oj nudzi pozdrawiam buractwo i Zegnam a teraz możecie sie podniecac i wzajemnie afiszowac głupotą1i2i3.......dajecie:))))ufff ulzylo????

Pasa I tu Cię zaskocze ,nie jestem z Krakowa mieszkam80km od krk ,napisałam okolice Krakowa bądź spostrzegawczy! - jedno i to samo. 80% dziewczyn w Krakowie jest z pod Krakowa 🖐️

Pasa Odczuwam brak wykształcenia wokół mnie - raczej to ty masz poważne braki w poprawnym układaniu anonsów :P w dodatku, skoro wszyscy tak samo odebrali twoje ogłoszenie, to znaczy, że to oni mają rację, a nie ty.

Gość annia.....................
wpadka zyda... co Cie to kurva obchodzi .Nie dołuj dziewczyny. Gdyby nawet .

A co ciebie to kurwo obchodzi? Założyła temat z głupim ogłoszeniem, to odpisuję. I nie przeklinaj wulgarne dziecko wychowane przez ulicę 🖐️

Gość annia.....................
wpadka zyda.... umyj jaja ,zęby i do łóżka pojebańcu.

Gość polemisiowa
Dla kochających kolory i niepowtarzalne zabawki mam nie lada gratkę. Serdecznie zapraszam na PoLeMisiowy profil https://www.facebook.com/Polemisie , gdzie prezentuje uszyte z kolorowej bawełny i miłego w dotyku materiały Minky, wypełnione antyalergicznym silikonem zabawki, apaszki. Twoje Dziecko będzie miało kapitalną zabawę i na pewno wyróżni się z tłumu. Wybieraj i zamawiaj. Zapraszam!

Gość kafete rozmowy .;[
jasne że laska szuka sponosra a zapiera się i inteligent a udaje a zwykła wyrachowana KU R W A OT CO NIE OBRAŻAJ SIE AUTORKO LUDZIE CI PRAWDA PISZĄ , a jeśli nei szukasz sponsora to po co namieniasz o tej dobrej sytuacji finansowej swego potencjalnego łosia ... żal ...mi cię

Za dużo Krakowianek poznałem, żebym uwierzył w te bajdy. każdy kto był w Krakowie wie, że krakowianki (i te z okolic), to zimne ryby. Nawet chodzą jak roboty i nie spojrzą na faceta. Kobiety z Krakowa są najmniej namiętne w całej Polsce. Chyba, że są inne dla miejscowych. Za to jeśli chodzi o kasę, to są prawdziwymi profesjonalistkami. Potrafią być miłe, uśmiechać się. Mają to opanowane do perfekcji. Zimna, wyrachowana grzeczność bez emocji i szczerości. No i ten dystans. Dlatego nie wierzę w szczere intencje po przeczytaniu takiego ogłoszenia.

annia..................... wpadka zyda.... umyj jaja ,zęby i do łóżka poj**ańcu. - Najpierw skopię jakąś rynsztokową szmatę z meliny przed snem :D🖐️

Gość Leopatriot
Sprzed 3 lat, ale odpowiem. kiedyś byłem samotnym ojcem . Gdybym wtedy przeczytał wpis Pasy, Kto wie . a komentarze @prymitywów są poniżej dna. Pewnie jakieś netowe szczawie nie maja co robić . Wpis Pasy nie ma w sobie nic podejrzanego . mam nadzieję , ze Pani już znalazła tego własciwego . Pozdrawiam