Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakjakjakx3

Jak zdobyć serce faceta?

Polecane posty

Gość Jakjakjakx3

Piszcie. Skuteczne porady, nie wulgarne. Zapraszam do dyskusji.

Gość koleś123
oprócz dobrego wyglądu musisz posiadać dwie umiejętności czyli bardzo dobrze gotować i bardzo dobrze robić loda to znaczy bez pomocy rączki i z lizaniem jajeczek.

Gość archipelag guła
nożyce do drobiu, dobrze naostrzone powinny wystarczyć :classic_cool:

Gość Jakjakjakx3
Prosze bez wulgaryzmów. Ktoś ma inne pomysły?

Gość Jakjakjakx3
Prosze o rady.Drodzy mężczyźni, a czego wy oczekujecie od ładnej kobiety? bez zadnych zboczenstw prosze.

kulturalnego zachowania... ciepła a zarazem bycia seksowna...musi byc rozumna istota bo to jednak rzadka cecha u kobiet :D

Gość koleś123
to nie są zboczeństwa,napisałem prawdę,przecież to normalne rzeczy

Gość Jakjakjakx3
ja rozumiem ze normalne, ale nie dla mnie. Nie jestem kobieta wulgarna. Moze dla Ciebie. Zreszta wybranek mojego serca i ja, nie znamy sie. podoba mi sie "z widzenia"

Gość Jakjakjakx3
sosssssssssss dziekuje :)

Ja nie wiem do tej pory, czym ujęłam swojego. Byłam sobą. Cały czas żartowliśmy, byliśmy szczerzy względem siebie. Najgorsze rzeczy powiedzieliśmy sobie na samym początku, by nie dowiedzieć się czegoś od osób trzecich. Nic na siłę.

Gość warkot
Zeby baba btla uzyteczna musi umiec dobrze gotowac, byc chetna i byc dobra w te klocki oraz byc inteligentna na tyle zeby pomiedzy zarciem i ruchaniem mozna bylo z nia pogadac. I to nie sa zadne wulgarnosci tylko realia.

Gość wujcio.dobra.rada
Myślę, że jakiś chirurg będzie wiedział. Bez specjalistycznej wiedzy nie zabieraj się do krojenia.

Gość polemisiowa
Dla kochających kolory i niepowtarzalne zabawki mam nie lada gratkę. Serdecznie zapraszam na PoLeMisiowy profil https : //www . facebook.com/Polemisie , gdzie prezentuje uszyte z kolorowej bawełny i miłego w dotyku materiały Minky, wypełnione antyalergicznym silikonem zabawki, apaszki. Twoje Dziecko będzie miało kapitalną zabawę i na pewno wyróżni się z tłumu. Wybieraj i zamawiaj. Zapraszam!

Gość ggggggggggtrgt
musisz pokochac siebie, szczerze siebie akceptowac i lubic za wszystko, kochac nawet swoje wady, patrzec ze spokojem i optymizmem w przyszlosc i na terazniejszosc, zaufac intuicji i zewnetrznej sile lub wewnetrznej sile ktora nas prowadzi ku szczesciu - lub bogu jesli jestes wierząca - i miec pewnosc ze jest dla ciebie przeznaczony idealny facet- taki ktory cie pokocha za to jaka jestes i taki ktoremu ty tez nie bedziesz mogla sie oprzec pod kazdym wzgledem. bo jest! dla kazdego jest taki! i - po prostu na spokojnie przyjmowac bieg wydarzen swojego zycia, bez robienia niczego na sile sluchajac sie intuicji i bedac sobą. predzej czy pozniej przyciagniesz tym swoim nastawieniem odpowiedniego faceta i nie bedziesz musiala zdobywac go - z łatwoscia sie nawzajem w sobie zakochacie.