Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Już nie kocham Oleńki, zakochałem się w kimś innym ...

Polecane posty

Jestem nieco mądrzejszy (patrz moje przygody z 16-latką). Nie popełniłem błędu i nie potraktowałem jej poważnie, chociaż rozłożyła nogi przede mną.

angielskim posługuję się codziennie, polskim trochę mniej więc z dwojga złego polski wolę ćwiczyć, żeby z biegiem czasu nie zacząć pisać i, o zgrozo, mówić "chłopacy". ;)

Nie wiem jaką miałeś przygodę z 16 latką, jestem tu od niedawna. Może to i dobrze, że nie wiem bo to dziecko a Ty dorosły.

Nie wiedziałem, że wykładając towar w hipermarkecie czy mycie garów wymaga skomplikowanego angielskiego. Wkurzają mnie frajerzy, co wyjechali za granicę i udają, że zapomnieli polskiego bądź nie używają wcale naszego pięknego języka. WomanInTheFog, przez kawałek wakacji miałem romans z 16-latką, ale to już historia.

Studencik - garów nigdy nie zmywałam poza domem na szczęście, a polskim posługuję się lepiej od ciebie. Zamiast się wściekać na mnie popracuj nad swoją godną pożałowania polszczyzną. Skoro ja miałam na tyle motywacji żeby czytać polskie książki jako dziecko, chociaż wcale nie musiałam i pilnować języka to ty też możesz. Zwłaszcza, że chcesz być nacjonalistą i trochę wstyd jak ktoś kto tak kocha swój kraj nie umie nawet dobrze słów odmieniać :)

Moorland, czyli wykładasz towar w supermarkecie? Potrafisz jeździć wózkiem widłowym czy tylko ciągniesz? A może coś innego ciągniesz?

Student - jeżeli twoje żarty są równie kiepskie jak twoje próby ubliżenia to chyba tej panny nie wyrwiesz ;)