Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattaniska

czy dziewczyna może urosnąć dużo po 14 roku życia??

Polecane posty

Gość agattaniska

mam 14 lat i tylko 156cm. Mam grube nogi i jestem tak,,grubo zbudowana" chociaz waże tylko 44 kg.moja mama ma154 cm a tata 185. Siostra ma 17 lat i tak około 170 cm. tata urósł w 3 klasie liceum z20 cm.moja siostra dużo urosłam w gimnazjum alei tak była wyższa w moim wieku. czy ja mam szanse urosnać???

to indywidualna sprawa. Mężczyźni zazwyczaj mają ten "skok" wzrostu później, ale możliwe, że podobnie jak siostra jeszcze trochę urośniesz, ale raczej dobijesz 170cm.

Gość jiukmo
Figura Ci się na pewno zmieni jak każdej dziewczynie, ale nie licz na to, że urośniesz.

Gość a po co ci wyższy wzrost
Faceci lubią niskie bo: -Można je podrzucać na 3 metry w pozycji na jeźdźca. -Fajnie się człowiek czuje jak taka niska robi loda -A wjazd w pupę przy takiej karlicy... mniam! Poezja :-)

Gość nfcjkmre,
widze ze dopiero co zakladalas chyba temat tylko przedstawialas sie jako mama corki ;p ale dobra, ;p oczyiwscie ze mozna czlowiek rosnie do 21 roku zycia, ja jak mialam 13 lat mialam jakies na oko 160cm nie wiem dokladnie bo sie wtedy nie mierzylam ;p ale pamietam ze bylam najnizsza z klasy a potem w rok uroslam jak mialam 14 lat mialam juz 168 cm, teraz mam 172 cm i mam 22 lata ;p