Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały855

Pomocy ! Jak poderwać starszą o 10 lat od siebie kobiete

Polecane posty

Gość Mały855
Skąd ją znam często widuje ją na basenie wiem tyle ze ma syna około 10 lat bynajmniej tak wygląda była z nim parę razy ale nigdy nie widziałem jej żeby z mężem i z dzickiem. A spotkałem ją już ze 4 razy. Jest bardzo ładna ma śliczne kobiece kształty co doskonale widać na basenie, i zawsze uśmiechnięta. Po prostu chodzące cudo.

Gość mąz pewnie
pracuje za granicą

Tylko tyle o niej wiesz?:P toś mocno widze rozeznany:P to ze nie bywa z mezem nie znaczy ze go nie ma. Facet moze byc zapracowany, miec inne pasje :P

Gość Wiem jak mnie:)
...poderwac:):) kazda kobieta jest inna. Dla mnie liczy się po pierwsze wrażenie. Musi miec to coś, co dla każdej znaczy co innego. Dla mnie ważne jest niewymuszone poczucie humoru, błyskotliwość. Facet musi być...to trochę może nielogiczne, ale inteligentnie bezczelny w spojrzeniu:) Mam 50 i od dłuższego czasu zauważam, ze młodsi interesują się mną. Nie jestem typem modelki, ale lubie siebie, lubie się śmiać, mogę tańczyć do rana, prawdopodobnie uwodzę spojrzeniem, nieraz dla zabawy:) Mały, przede wszystkim kobiete muszą kręcic młodsi. Gdy tego nie ma to żadne starania nie pomogą. Mnie kręcą młodsi i oni prawdopodobnie to wyczuwają. Mały, do odważnych świat należy:) Nieraz może trzeba tak przegiąć, żeby druga osoba musiała się roześmiać nad bezsensem? Ostatnio podszedł do mnie Grek i przedstawia sie: cześć, jestem dziennikarzem, jestem inteligentny i mam dobry charakter. To było tak strasznie przegięte, że po prostu roześmiałam sie i dodałam ...i jestem narcyzem, zapomniałeś dodać:) Facet naprawde okazał sie dziennikarzem, z poczuciem humoru i od jakiegos czasu chciał zagadać, ale go nie zauważałam bo ciągle robiłam zdjęcia. Ojojoj, ale się rozpisałam, a Ty juz może tu nie zajrzysz:)

Gość Mały855
jestem jestem. Ale ciągle nie wiem jak podejść i zagadać żeby zrobić dobre wrażenie .

Jedne są do uwiedzenia, drugie nie. Proszę mnie posłuchać i nigdy w tym temacie się nie wykłócać.

Tyle, że autor nie ma pojęcia jak to zrobić, więc niech sobie podaruje, bo będzie porażka ;-)

Gość o booooooooooooooshe
TheExpendables--ale masz nayebane w tej makówce :D rozdupiony przez staruchę prawiczuś:D

Androgen, czy masz ochotę mnie pocałować?

Gość tggvv
ee jak ty jej nie znasz, to się skup na poznaniu jej, a nie od razu za podryw byś się brał. Może dziewczyna ma męża i dziecko, raz w tygodniu wyrywa się z chałupy dla zdrowotności. Zagadaj po prostu, normalnie, jak do każdej dziewczyny.O wodzie, chlorze, pogodzie, że fajnie pływa, zapytaj o cokolwiek. Jak będzie zainteresowana, to sie dalej samo potoczy.

dzwigiem chlopcze, dzwigiem choc jak jest troche lzejsza to zwykly hefttruck wystarczy bo sio spac a nie w glowie niewinnym malolatom mieszac

Jak poderwać kobietę starsza o 10 lat to może i wiem. Ale jak poderwać równolatkę?

Powinien być to Androgen. Wiesz co ci powiem Father? Jestem nie tak jak trzeba skonstruowanym obiektem. Chcę i nie chcę. Gubię się w tym I Nie umiem określić. Raz niejeden marzę by porwał mnie w swe silne, mocne I chropowate ramiona, a Za chwilę, dosłownie po łyku kawy, już sobie myślę by spierdalał i dał mi spokój. I znów za moment, błagam siebie samą bym uległa, by dać się złapać za wsiarz i tak dalej. Ty? Wytłumaczysz mi jakoś ten stan, co? Proszę. Ow, Misiek ty nigdy mi się nie znudzisz. Jesteś zabawny i jednocześnie nudny.

Aż tak nie znam Waszych relacji. Nie rozumiem też kobiet, które się wahają i zmieniają decyzję. Dlatego zazwyczaj nie daję Wam wiele czasu na myślenie i zmianę decyzji i kiedy mam okazję to atakuję i biorę. A on widocznie za dużo się bawi, zastanawia? Nie wiem, ale na to wygląda :-)

Gość do wyżej......
39 lat to jest starsza kobieta ???? :-P nie wiedziałam... mam więcej i zawsze mialam dużo starszych adoratorów i dla nich byłam b.młoda. moj ostatni kochaś jest o 10 lat starszy i nie zamienię go na żadnego młodzika :-D

Father, a te które się nie zastanawiają, znasz? Nie znasz i wiemy to oboje. Poza tym, ja siebie wielokrotnie nie rozumiem. Zatem kto może zrozumieć. Zdaje się nikt. A ty mówisz, że pierwszy odkrywasz karty? Zanim zdobycz się zająknie? Oczywiście tylko w przypadkach, które odpowiadają tobie. Tak czy nie tak?

Ach, by nie było wątpliwości! To nie on się bawi, to ja jestem ta winna. :/ I pragnę ten fakt zmienić. Ty jesteś facet, obcy mi, proszę cię zatem, wręcz rozkazuję czy błagam, pomóż mi mnie zrozumieć. Nie mówię, już, w tej chwili. No wiesz, tak stopniowo, sukcesywnie. Tak? Świetnie.

A jeśli mi rozkazujesz to służę pomocą :-) Pragniesz zmienić ten fakt, to dlaczego nie zmienisz? Przecież sprawa jest zupełnie prosta, jak dla mnie. Chyba że lubisz sobie komplikować wszystko, to rady nie ma. I jak Ty siebie nie rozumiesz to jakim cudem mężczyzna ma Ciebie zrozumieć? Atak to nie jest odkrywanie kart, to tylko podążanie za instynktem i sposób na skuteczne zakończenie polowania :-)

Proszę cię byś się nie wymądrzał więcej. Słuchaj, jak mam zmienić jak nie wiem jak? Jestem nieśmiała może w tych sprawach? A może obawiam się czegoś? Ja wiem, że wilk ma tylko wielkie oczy. Znaczy strach. W każdym razie próbuje, z twoją pomocą czy bez uda mi się wyzbyć tego niezdecydowania. Mówiąc o kartach na myśli miałam to, że je odkrywasz atakując obiekt. W tym sensie. Dobrze wygłówkowałeś.

Ej? A gdy upolujesz to co? Wchodzisz w zdobycz?

Czekaj zatem na tego Androgena, jeśli warto. A ja nie będę się więcej wymądrzał. Miłego wieczoru :-)

Mówię tutaj o wchodzeniu w całość(jeśli warta funta kłaków). Nie No, mus wejść coby rozkawałkować inteligenta. A ten, a możliwe jest takie jednorazowe wejście? Bo pożądanie jest w danej chwili? A po chwili już nie ma tej chwili. I dópa.

Gość auaaa oujejeje
Mała myszka Bó :) Słodkie dziewczątko szukające swojego kobiecego jestestwa !

Nie mów mi tak. Że mam czekać na tego czy tamtego. To nie twoja sprawa, czy czekam. O to nie pytałam. Okej, dobrego dla ciebie. :))

no tather przy nastepnym polowaniu popatrze jak wbijasz kly w swieza dziczyzne echhh nic to jeszcze nie jeden koniec swiata [przerobimy