Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały855

Pomocy ! Jak poderwać starszą o 10 lat od siebie kobiete

Polecane posty

Ow, chcesz mi coś powiedzieć?

Father, ja plotę. Cóż zostało starszej, statecznej? Musisz koniecznie poznać mnie bliżej. :) Nie gniewam się, przez sekundę w głowie mi nie zaświtała taka myśl.

Gość auaaa oujejeje
Musisz być dzielna jak Uma Thurman w Kill Bill :) Słodka samiczka władająca ciętą ripostą jak samurajskim mieczem .

Chcesz bym Cię pocałował Bó? Nie zdążę zbliżyć ust i się rozmyślisz. A potem znowu będziesz chciała, a potem stwierdzisz, że jednak muszę poczekać. A na koniec stwierdzisz, że jestem za bardzo oschły i przestaniesz się do mnie odzywać. Dlatego nie wysilam się więcej by cokolwiek zrozumieć :-)

Słodka? Ty poważnie tak?

Androgen, dobrze. Niech będzie jak mówisz.

Twoja mama jest groźna? Father, musisz być młodym człowiekiem. Jak jesteś młody?

Gość do father :)
moje ulubione widełki hmm...

Nie taki gówniarz, skoro słucha Dżordża Majkela. :)

O! To zależy czy bliżej 40, wtedy ponoć chłop drugą młodość przeżywa(o ile wyrósł z pierwszej).

Załechtało cię to wrażenie?

A jakie znaczenie ma czy bliżej czy dalej 40? Ważna jest dobra zabawa a nie wiek, prawda? I czemu mnie miało połechtać? To raczej Ciebie powinno, bo wykazałaś się wiedzą ;-)

Alicja ❤️ :) Czy u ciebie gra? Father, nie podpuszczam cię byś mi wiek zdradził. Mówię, ze ci tuż przed, nawet po przeżywają młodość, i tak dalej. A jeśli mówimy o dobrej zabawie, ostrym rżnięciu, pójścia na całego, bez stresu, z wyuzdaniem- tak. Jeśli obie osoby myślą w ten sam sposób. Jeśli jesteś pod wrażeniem, zapytuję jakie to wrażenie. Jakie zatem?

Chorego pytasz? :P Niezaprzeczalnie te momenty, takie własnie doznania są jednymi z moich ulubionych. To znaczy momenty tuż przed, w, i po.

Alicja wspaniała nowina! U mnie równie dobrze, gdybyś pytała. :)

Gość agniesia00332
ja nie wiesz, to się nie zabieraj za rzeczy o których nie masz pojęcia kobiety nie lubią nieudaczników..., a 90% polaków jest taka właśnie

Gość maly855
Nie uwazam sie za nieudacznika ! I nie mam problemu z podrywaniem np ruwiesniczek. Ale tu mam przed sobą rasową kobiietę. Ico mam podejść i zapodać ladna pogda dzis prawda ?

Gość Mały855
Zadałem pytanie nie po to żeby ktoś pisał jakieś bzdety -,,młody daj se siana" bo nie zamierzam dać sobie siana dlatego że jest naprawdę wyjątkowa. Zadałem pytanie po to żeby ktoś napisał jak mam podejść profesjonalnie do tematu bo nie chciał bym żeby przy pierwszym podejściu pomyślała - o jakiś młodziak jaja sobie robi. Chodzi o to żeby nawet nie zdążyła pomyśleć że oto stoi przed nią jakiś młokos i coś tam se gada, tylko żeby pomyślała sobie WOW !

Gość Myron
Powiem tak, jesli podoba Ci się starsza od Ciebie kobieta i masz co do Niej większe plany/poważne podejście to się uda- bądź sobą- nie kombinuj z powagą bo wiek co prawda nie dyskryminuje ale jednak ma swoje fale, więc przykładem mnie- miałem 29 lat i poznałem mężatkę(38l) z 2 małych synów- zatrybiło i teraz mając 33 jestem jej mężem i mamy córeczkę- da się?- DA! Bądź sobą albo Ta albo to nie ta.

Gość gość
Racja. Bądź szczery. Jak chcesz tylko romansu to jej to powiedz lub daj dosadnie do zrozumienia. Może też ma na to ochotę- gorący sex i związek bez zobowiązań. A jeśli myślisz poważnie to tez jej to powiedz. Kobiety w tym wieku nie cierpią kłamstwa i kretactwa.

Gość gość
Czasem dobrze powiedzieć szczerze prosto z mostu ! ze 30lat temu jak miałem 18lat pomagałem przenieść regał takiej samotnej Pani koło 50lat - była bardzo atrakcyjna i jak już miałem wychodzić z jej domu - miałem na nią ochotę i myślę zapytam co mi tam najwyżej mnie wyśmieje i mówię prosto z mostu - bardzo mi się Pani podoba i podnieca , jeszcze nigdy nie kochałem się z kobietą i mam wielką na to ochotę , ją na chwile całkiem zamurowało - i po chwili mówi żartujesz sobie ??- Ja zdecydowanie - nie naprawdę - ona na taka zmieszana hmm na pewno chciałbyś spróbować ??? itp - za chwile zaczęliśmy się całować - resztą poszło z górki :) . Później wiele razy dyskretnie odwiedzałem tą Panią :) - była wspaniała nauczycielką tego sportu :)