Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie minetka

brak minetki - czy dużo tracę?

Polecane posty

Gość Fan kobiecego orgazmu
trrrrrrrrrrrr Chociaz jestem facetem, to bede trzymal Twoja strone. Przestan mu robic lodzika, a jak o niego zapyta, to mu powiesz, ze zrobisz mu, jak bedziesz miala ochote. Moze zrozumie aluzje?

Gość fan fana fana
trrrrrrr, może 69 rozwiąże problem? Jak on się położy - ty do lodzika a potem wskocz na 69 i "odetnij mu dopływ powietrza" :-) Wtedy w sumie jesteś panią sytuacji. Nie podobno, żeby Cię zrzucił z siebie

Gość Fan kobiecego orgazmu
Ale tez nie ma gwarancji, ze zanurkuje od razu z jezykiem w jej muszelce;)

Gość trrrrrrrrrrrr
nie bede go cisnac i przywierac do muru :P raczej odgryze sie tym samym, moze zrozumie aluzje. a jak nie to nie wiem :(

Gość omomgomgooojjojki
baaaaaaaaardzo duzo tracisz! moj facet ocha robic mi minetke i jest w tym mistrzem! robi to czasami nawet przez 30 minut! czesto sama go prosze o minetke, dlaczego Ty tego nie zrobisz?

Gość fan fana fana
Każdy sposób jest dobry o ile doprowadzi do celu. Powodzenia :-)

Gość omomgomgooojjojki
o czym wy piszecie z tymi "podchodami" ??????? Dlaczego nie podejdziesz i nie powiesz, ze chcesz minetke i chcesz tak dojsc?????? a pozniej mowisz mu co i jak, szybciej, mocniej, tutaj, teraz tam... nie kumam???????

Gość omomgomgooojjojki
jesli nie chcesz mowic wprost, to zwyczajnie usiadz mu na twarzy, wtedy raczej na pewno bedzie wiedzial czego chcesz ... uwielbiam taka minetke bo sama wszystko kontoluje!

Gość trrrrrrrrrrrr
widac, ze nie czytalas ze zrozumieniem. powtarzam---- ropzmawialm z nim o tym

Gość trrrrrrrrrrrr
z tym bywa roznie, bo przewaznie on jest szybszy ode mnie. z poprzednim partnerem byslo swietnie zawsze mialam orgazm, . jestem mloda, a moje zycie seksualne nie daje mi spelnienia w tej sferze zycia;/

Gość trrrrrrrrrrrr
powtorzylam sie pardon

Przepraszam, że nie czyta o początku. Czy pytałaś go dlaczego nie chce zrobić Ci minetki?

Gość trrrrrrrrrrrr
nie pytalam dlaczego, ale to dziwne ze jak nie chcaialm to ciagle nalegal a kiedy sie zdecydowalam to zmienil zdanie. Nie ukrywam tego przed nim ze nie miewam z nim za kazdym razem orgazmu. Jest mu glupio, i chce drugi raz zeby mnie zaspokoic, ale ja wtedy nie mam juz ochoty jak sobie pomysle ze znowu skonczy przede mna.

Gość he he
www.betabit.pl

Gość trrrrrrrrrrrr
moim zdaniem to facet powinien umiec zadowolic kobiete, ja moge mu jedynie troche pomoc , nakierowac....

W calosci sie z Toba zgadzam. Tak to powinno wygladac. Ale Twoj facet nie dorosl do milosci i seksu. W milosci, gdy kochamy, wieksza przyjemnosc sprawia nam dawanie niz branie. Dlatego dalej podtrzymuje swoje zdanie, ze nie powinnas rezygnowac ze swoich przyjemnosci.

Poprostu go zapytaj dlaczego. I dlaczego to facet ma zadowolić kobietę? Chyba obydwoje powinni się zadowalać.

Gość trrrrrrrrrrrr
nie rezygnjue ze swoich przyjemnosci bo czesto i gesto zadwolam sie sama , kiedy jetsem sama

Gość trrrrrrrrrrrr
Niestety teraz nie moge go zapytac, bo wyjechal za granice. wczesniej pisalam ze ja bardzo chetnie robie mu lodzika bo po prostu sprawia mi to przyjemnosc ze jemu jets dobrze

Wlasnie; robisz mu lodzika, bo wiesz, ze sprawia mu to przyjemnosc. Moze i Tobie takie pieszczoty czlonka tez sprawiaja przyjemnosc, ale glownie chodzi Ci o przyjemnosc partnera i robisz to dla jego przyjemnosci. Dlatego tez i on w pierwszej kolejnosci powinien pomyslec o Twojej przyjemnosci, a nie tylko o swojej. Ale ja Ci proponowalem,bys sie zadowalala w Trakcie stosunku, gdy jestes z nim. No wiadomo, ze gdy nie ma innego wyjscia, to trzeba sie popiescic samemu;)

Gość trrrrrrrrrrrr
w zyciu nie usiade mu na twarz

Gość trrrrrrrrrrrr
jezeli on by tego bardzo chcial to pewnie bym sie przelamala, ale w zyciu z mojej inicjatywy