Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraaaaaaaaaaaaaaaaaa

uszkodzenie znaku drogowego

Polecane posty

Hej. Wycofywałam i niedaleko sklepu uszkodziłam znak drogowy. Przechylił się dość znacznie. Czy coś mi grozi?

Nie wiem czy nie złapala mnie jakaś kamera. Jeśli chodzi o ludzi to nie. Pustki totalne.

Mi również się wydaje że mnie żadna nie złapała. W dodatku ten znak jest tylko wygięty, nie jest ułamany ani nic dlatego koszty dochodzenia parokrotnie przewyższyły by koszt "naprawy". Żyjemy jednak w polscę więc chodzi mi to po głowie. Dzięki bardzo za odpowiedź

Gość gorące usta.
lepiej zgłoś się na policję bo jak się wyda to będziesz mieć grube nieprzyjemności, a tak to tylko wyrównanie strat ew mały mandat ale nie koniecznie

Gość fghjk
koniecznie napraw wyrzadzona krzywede! idz na policje i powiedz co sie stało, pokryjesz koszty wyprostowania znaku i tyle inaczej bedziesz zyc z tym biezmeme do konca zycia, nieprzespane noce itp

Gość wy tak na poważnie
?? :D

Gość gość
Jeśli zależy Ci na uregulowaniu sytuacji to możesz też na własną rękę kupić znak drogowy i dostarczyć do odpowiednich służb, które go wymienią. Znak drogowy możesz kupić np. na www.znakidrogowe.org

Gość gość
Taki znak drogowy należy niezwłocznie wymienić. Możesz go bez problemu kupić na www.znakidrogowe.org i zgłosić całą sprawę do urzędu. Ja miałem taką sytuację kilka miesięcy temu, ale szybko udało się to załatwić.

Gość gość
Kupiłam znak drogowy, tak jak zaleciłeś od www.znakidrogowe.org i faktycznie, wystarczyło go podmienić. Nic złego się nie stało, ale warto jednak na drugi raz uważać. Znak jest identyczny, dobrej jakości, cieszę się, że udało mi się to dość szybko załatwić.

Gość gość
Jeśli uszkodziłeś znak drogowy to moim zdaniem powinieneś go odkupić i wymienić. Jestem tego zdania, że ten kto uszkodził powinien także oddać, więc jeśli będziesz potrzebował wykonać znak drogowy lub znak informacyjny to możesz to zrobić np. tu - http://www.opusplus.pl/oferta/znaki-drogowe-17/znaki-drogowe, dla Ciebie to nie będzie kłopot a jednak znaki czasem ratują życie.

Gość gość
Zgadzam się w 100% ! Zwlaszcza,że teraz naprawdę bez problemu można kupić znaki drogowe w interncie.

Gość gość
Dokładnie - np. http://andros-reda.pl dysponuje szeroką oferta jesli mowa o znakach drogowych. Mają zarówno oznakowanie pionowe jak i poziome, bez problemu znajdziesz to czego potrzbeujesz.

Gość Ania19874
W kwestii znaków drogowych warto też odwiedzić stronę https://www.znaki.pl/ . Mają bardzo duży wybór i jestem pewna, że uda Ci się coś u nich znaleźć.