Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 32

Teściowa mnie podrywa....

Polecane posty

Gość Marcin 32

Moja teściowa mnie podrywa co mam zrobić ?

Gość wysyp tematów z teściową
wiosna idzie czy co :) co masz zrobić - obudź się ;)

Gość kQ
MASZ NASRANE W GŁOWIE! po co ci tyle tematów? przestań sie w niej kochac to ci przejdzie.

Gość djduefjf
dobry zięć żonę raz, teściową pięć!

Gość cfgzu45
Mieszkam z tesciowa. Tesciu jest po wylewie jeszcze zyje ale tylko lezy i to w domu opieki. Za to tesciowa jak odrzyla po tym wszystkim to nie ta baba,juz chyba sie z tym pogodzila ze juz nigdy z niego nic nie bedzie miala.O 180 stopni sie do mnie obrucila,podrywa mnie rak tylko moze jak jastesmy sami,poprostu daje mi do zrozumienia zebym jej tez to samo dal co jej corce. Jak na 42-ta to laska super i jak bym mogl to obgrysbym ja cala,ale szacunek to sw.sprawa.Pewnego ranka wrocilem z pracy zona juz wyszla do pracy,ide w kierunku lazienki,otwieraja sie dzwi od sypialni tesciowej,i co widze,:naga tescowa jak sie pozniej okazalo szla siku zrobic bo byslala ze jest sama,ja stanalem jak slop a ona sie smiala, i zaczela sobie ze mnie zartowac,ze prawdziwy meszczyzna to by sie inaczej zachowal ze kobiete by rozebral itd a ja stoje i dalej nie kapuje o co tu chodzi,wciagla mnie do siebie i powiedziala mi tak ze juz dawno otym marzy zebym na niej lezal a moj penis w jej muszelce penetrowal i ze mam to zrobic jak naj szybciej.Po paru minutach zaczalem ja posuwac jak zesmy sie rozkrecili to nie myslalem ze tesciowa lubi taki ostry sex,na koncu mowi ze o tym ani slowa a ja od dzisiaj jestem jej jedynym kochankiem w lozku,i mowi mi ze czuje sie bardzo zjehana ale super zadowolona.

Gość gość
Oj ja tez z tesciowa dokazywalem ale moja to tylko do buzi i w biust bo maila go bardzo duzy a puzniej wylizywala sobie sutki i masturbowala patrzylem na nia i dostawalem nastepnego wytrysku na jej piersi

Gość gość
Tesciowa też kobieta a pan bóg kazał się dzielic , ani muszelki nie ubędzie ani małego więc o co halo ? a teśćiowe są romantyczne.

Gość gość
Powiedziałam mężowi,że jak będzie posłuszny mnie i mamusi to będziemy dawały mu d**y

Gość gość
Chore