Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić w takiej sytuacji?

mój facet ukrył przede mną, że ma długi...

Polecane posty

jesteśmy razem od 3 lat, na początku było fajnie i w ogóle, ale pare dni temu odkryłam, że pożyczył od kumpla 2,5 tysiąca i nie wiem na co. trochę głupio jest mi się jemu przyznać, bo przekroczyłam pewne granice przyzwoitości (przejrzałam jego smsy a w nim "przelałem ci te 2,5k) by się to dowiedzieć, ale zżera mnie ciekawość na co to pożyczył ale czułam, że muszę to zrobić bo coraz częściej pisał z kimś przez gg czy tam facebooka, liczyłam że znajdę coś w komórce... mieszkamy razem od roku on jest typem takiego lekkomyślnego człowieka już nie raz przyłapałam go na kłamstwie i jeszcze w żywe oczy potrafił kłamać i podnosić na mnie głos gdy zarzucałam mu nieuczciwość a dowiedziawszy się, że wiem prawdę wybuchał złością i tłumaczył się, że to przeze mnie musiał kłamać bo byłabym zła coraz częściej mam ochotę zakończyć ten związek bo facet wydaje mi się być nieodpowiedzialny, ale moja rodzina bardzo go lubi i dla nich to będzie szok,a nie chcę też wyjść na taką co sobie faceta znaleźć nie umie

Gość a może tylko ci się wydaje
jesli rodzinka go lubi, to podrzuć go rodzince. Może kaskę mu pożyczą i będzie happy :) A ty znajdź sobie kogoś wolnego od takich zobowiązań i takiego, któremu nie będziesz musiała smsów sprawdzać, bo po prostu będziesz miała do niego zaufanie :)

To jestes z facetem tylko dlatego ze go rodzina lubi?:O on moze miec powazne problemy...np bukmacherka, hazard...wiesz jakie zniszczenie powoduje taki nałóg w zwiazku?:O

ja sama czuję, że się po prostu do niego przyzwyczaiłam hazard raczej nie, ale nie daje mi spokoju ta sprawa tym bardziej, że już nie raz oszukał mnie a nie mam się jak dowiedzieć po co mu była ta kasa

Gość 36 i jedna trzecia
Kwota pasuje mi do skrobanki .......a poważniej zostaw tego dziada....po co ci taki frajer bez grosza

skrobanka? nie... nie miałby kiedy zrobić dziecka innej chciałabym się dowiedzieć na co mu ta kasa, żadnej nowej rzeczy w mieszkaniu nie ma, dziwne to... ale czy jak wyskoczę,że przejrzałam jego smsy i znalazłam właśnie tego o którym mowa to jest dla mnie jakieś usprawiedliwienie??