Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taska10-10

Dziewczyny ! Ile mialyscie lat jak przezylyscie swoj pierwszy raz ? :D

Polecane posty

Gość A to i ja napiszę
3 miesiące przed ukończeniem 18 roku był mój pierwszy raz. Z chłopakiem byłam tym w sumie 3,5 roku i nie był to mój obecny mąż.

Gość do Izusienka.........
A co nie byłaś gotowa fizycznie i emocjonalnie niby? Nie czułaś potrzeby aby uprawiać seks? Nie chciało ci się seksu? Twoje ciało na 100% domagało się seksu, ale ty po prostu miałaś jakąś blokadę w psychice i urojenie, że trzeba czekać,

Gość Jaaa miałam
27 lat, a mój mąż 28 i tak, czekaliśmy z tym do ślubu. I nie bardzo obchodzi mnie to, co kto o tym myśli, ponieważ jestem szczęśliwa i niczego nie żałuje. :) Gdybym mi czegoś w związku brakowało, to pewnie bym tęskniła za tym, że się nie wyszumiałam, ale niczego mi nie brakuje, a na naszą decyzje też duży wpływ miały wyznawane przez nas zasady moralne.

Gość taka_jedna_
ja miałam 20 lat i pierwszy raz bez zabezpieczenia był, w czerwcu slub. ;)

Gość Izabelka......... ...:)
ja późno dosyc - 24 lata. Dla mnie sex kojarzyl sie z tym, ze zawsze może byc ciąża. a skoro nie bylam gotowa na ciaze to na sex tez nie. A zbyt duzo wpadek widzialam u moich kolezanek, które sie zabezpieczały. róznie to bywa. miałam tlyko jednego faceta, z którym jestem do tej pory i on mi wystarczy.

Gość Izusienka.........
do do Izusienka - nie czułam sie gotowa psychicznie do końca, a że ciało domaga sie seksu to co z tego? dodatkowo jestem dosyc praktykująca katoliczką i chciałam czekac może nie aż do slubu ale na tego jedynego. Kazdy ma jakies powody i nie nalezy nikogo potępiać za to co robi jeżeli nie robi tym nikomu krzywdy.

Gość O KURCZĘ !
26 lat. Mąż jest jedynym i tak zostanie! 23 lata po ślubie ,4 dzieci , udane życie seksualne!

Gość mialam 15 lat
mialam 15 lat

Gość katerinnnna888999
A ja miałam prawie 16 lat , był to mój obecny mąż, mam 24 lata i we wrześniu będziemy mieć dzidziusia..sex w młodym wieku nie musi oznaczać ciąży..

Gość sssssfwee3
ja 16 i ciągle jesteśmy razem, już od 28 lat :)

Gość normalny gość
Do tych co kpią sobie z porządnych dziewczyn które tu się chwalą że są z jednym facetem: Ciekawe ile z was ma AIDS lub inne chu..ostwo o którym nawet nie wiecie,i ilu kolesi tym poczęstowaliście? Szkoda że trafiłem na taką żonę jak Wy właśnie , bo teraz muszę przez to cierpieć.Kobieta która rozkłada nogi po browarku każdemu facetowi jest po prostu ku..ą, inaczej tego nazwać nie można i nie istotne w jakim jest wieku.

Gość gość
19

Gość gość
do "do izusieńka" -ja mam 27 i jestem dziewicą. Owszem, pewne doświadczenia seksualne mam ale nie "zwykły" stosunek. Nie chcę tego robić z pierwszym lepszym facetem, wolę poczekać. A z potrzebami radzę sobie sama :P Więć nie wmawiaj innym zaburzeń, nie ma w tej kwestii żadnych norm. Mogę czekać do czterdziestki.