Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzycwmarzenia56787878

Jaki był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu?

Polecane posty

Gość mentaI cut
dzień koncertu, a właściwie dwa dni festiwalu

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh788gy
A jakiego festiwalu? Co było w nim takiego szczególnego?

Gość hhokolklioij778787876767
a jest ktoś, kto ma najpiękniejszy dzień co przeżył swój pierwszy raz?

Gość malgorzataxxx
Urodzenie dzieci ,zostanie babcią, ślub ,wybudzenie się po operacji,bardzo dużo tego było i mam nadzieję, że jeszcze będzie.

Gość 9999ghgvhghgfkknjhbggjbhhhjbjs
Czy Wy naprawdę musicie stawiać kobiety w takiej sytuacji jakoby tylko miały w życiu rodzić dzieci? U mnie najfajniejsze było jak usłyszałam od kogoś, że jestem naprawdę bardzo inteligentna. Dla takich chwil warto żyć moim zdaniem.

Gość tereferereee
Sporo miałam takich piękniejszych dni. Pierwszy z nich to dzień dostania się na studia, dalej dzień, w którym pewien Ktoś mnie pokochał, później dzień gdy studia ukończyłam. Niedawno - dzień, w którym dostałam wymarzoną pracę. Ale w międzyczasie jeszcze masa innych drobnych, przyjemnych spraw takich jak wyjazdy w ukochane miejsca, spotkania ze wspaniałymi przyjaciółmi. Szczęście rzadko kiedy spada jak grom z jasnego nieba, nie ma wielkiego BUM i WooW, a niekiedy dopiero dostrzegamy je po czasie. Życzę wszystkim dostrzegania tych małych przyjemności - chyba tylko wtedy można żyć pełnią życia :)

Gość fojuh889898
Chodzi o to że każdy taki dzień chyba miał dla każdego był on wyjątkowy z innego powodu, ale ważne że był : ) zawsze będzie takich więcej warto na nie poczekać pozdrowionka i wszystkiego dobrego życzę wszystkim : ) PS. DOBRO DO NAS WRACA

Gość no fakt, dla wiekszosci
kur domowych nie ma nic piekniejszego w zyciu niz poznanie swojego pana i wladcy, poslubienie swojego pana i wladcy, urodzenie mu dzieci, i jedyne szczesliwe wydarzenia na ktore czekaja to moze urodzenie kolejnych dzieci, a jak juz jest komplet to zadowalanie pana i wladcy

nie ma takiego, dla mnie szczesliwy dzien jest wtedy kiedy czuje sie szczesliwa.Nawet bez powodu.Nieraz mozna miec tysiace powodow do radosci typu szczesliwe zwroty w zyciu ale nie czuc szczescia bo nie dzialaja one bezposrednio a jedynie o czyms informuja tak wiec festiwal moze byc skoro wywoluje radosc, a info o otrzymaniu swietnie platnej i ambitnej pracy niekoniecznie czyni dzien pelen skowronkow

Gość malgorzataxxx
Tak dzieci są najważniejsze ,bo to co uda Ci się osiągnąć masz komu zostawić.

Ale Wy jesteście zawistni. Przecież zakochanie, miłość do dziecka to naturalne, ludzie odruchy i chyba najpiękniejsze. To, że dla kobiety najważniejsza jest rodzina, mąż i dziecko nie oznacza, że jest gorszym człowiekiem, jest mniej inteligentna i nie może się rozwijać. Nie macie żadnych uczuć? Zachowujecie się jak roboty? Najważniejsza jest dla Was praca, imprezy, pieniądze, przelotne znajomości i seks? To ulotne i złudne szczęście.

Gość malgorzataxxx
A jak Was z pracy wywalą na starość ,to kto pomoże jak nie dzieci.

Nie wiem czy byl najpiękniejszy ale w tym dniu poraz pierwszy moja mama a powiedziała do mnie córeczko-kocham cię. Byl to dzień dziecka a ja miałam 47 lat.

Gość pdnfjgk
Przeciez to bez znaczenia co przynosi szczescie! Istotne,ze tak sie czujemy. Dla kazdego ono ma inny wymiar i co innego czyni szczesliwym,wiec niepotrzebne tu cisniecie.Jak mozna tak??? Bo dla kogos szczesciem bylo urodzenie dziecka a jie awans w firmie?? Awans byl,ake wieksze szczescie przynioslo dziecko. Kwestia wyboru tego,co czyni nas szczesliwymi. A swoim jadem udowadniasz,ze musisz byc bardzo nieszczesliwa i zawistna. Daj ludziom byc kim sa,szanuj innych,bo nikt nie bedzie ciebie.

Gość najpiękniejszy dzień to
dzien w którym urodizła się moja córka ale są i inne piękne, za które dziękuję

Gość masequ1
Chyba nie da się zmieścić szczęścia w jednym dniu...ale najpiękniejsze co mnie spotkało to miłość,której nigdy bym się nie spodziewała,trwa to już 5 lat tyle jesteśmy małżeństwem i mamy wspaniałą 4 letnią córeczkę każdy dzień jest tym najpiękniejszym:)

Gość szczeraimadrabardzofajneau77
Otóż nie dzieci są w życiu najważniejsze, choć bardzo ważne dla kobiety. Płeć żeńska też może być twórcza i mądra, choćby Maria Curie Skłodowska, świetna uczona, która poświęciła całe swoje życie na badania naukowe, w rezultacie czego odkryła dwa pierwiastki: rad i polon (nazwany tak na cześć Polski), jest jeszcze wiele innych naprawdę utalentowanych kobiet, umiemy świetnie śpiewać, grać w filmach, a nawet reżyserować filmy. Podaję tu także przykład Pani Martyny Wojciechowskiej, którą bardzo podziwiam jest to silna, niezależna kobieta i pokazuje, że warto walczyć o siebie, o swoje marzenia i dążyć do wyznaczonych celów a także, żeby nie przejmować się, że coś może nie wypada czy nie jest dla kobiety, wiele z nas jest świetnymi inżynierami i potrafimy naprawdę wiele osiągnąć, to nieprawda że tylko nadajemy się do rodzenia dzieci, a poza tym potrafimy znieść ból taki jakiego nie dałby radę znieść mężczyzna, kobieta może być nawet świetną bokserką lub sztangistką. Myślę, że mężczyźni nie mają już czego sobą zareprezentować więc wymyślili że będą ,,najeżdzać'' na dziewczyny. Ale niestety nic nie zmieni tego, że kobiety są lepsze od was. prawda czasem boli, ale zawsze zwycięża.

Gość łberebereberebere6798989bvbvhg
najfajniejsze było chyba czekanie na taki dzień np. na jakiś wyjazd randkę czy w ogole na cos innego jaka jest przyjemność z czekania samego

Gość banana sundae
Dzień w którym urodził się mój synek, po 9 latach prób, poronien, stresów. Dzień, kiedy jako valedictorian mojego roku wygłaszałam przemówienie na uroczystości graduacji,, bezcenna mina mojego dumnego ze mnie męża :-) Dzień, kiedy ktoś o kim myślałam przez lata odezwał się i to w super miły sposób. Każdego dnia są piękne momenty, jak okruchy światła.