Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moralllnica

ma ktos moralniaka po sobocie ?

Polecane posty

Gość moralllnica
Ja pierdole...pisze do kumpeli niech mi napisze bo chyba sie zabije to odpisała mi ,, Kochana , spotkamy sie to pogadamy, trudno każdemu sie zdarzy naodwalać , ja jestem z Tobą bez wzgledu co inni mówią, niczym sie nie przejmuj i obgadamy strategie działania :))) " Mam dziwne wrażenie że sie ze mna teraz bawi :[[[

Gość moralllnica
Wiem że sie paskudnie zachowałam , wiem wiem :(:(:( w sumie żałuje że nie dałam mu nr. telefonu, bo umialabym sie z kims tym podzielić, zapewne on tez ma kaca.. moze wiecej pamieta ode mnie... Kurwa... :(:(:(

Gość ciiirk
Kiedy bedziesz widziala sie z ta dziewczyna tego kolesia?......najlepiej jak bys sie z Nim spotkala i pogadala na temat tego co sie zdarzylo.........no nie wiem co Ci doradzic....

Gość młody i fajny
już mnie wkurwiasz. Spotkaj się z nia i pogadaj i przestań nam tu pisać ciągle o tym samym.

Gość moralllnica
Najgorsze jest to że w wtorek mamy najbliższe zajęcia razem :( Dlaczego ja wogole poszłam na tą domówke, mogłam siedziec grzecznie w domku i oglądać filmy , bo taki miałam zamiar , dzis pewnie wstałabym wypoczęta psychicznie i fizycznie a tak , mysle zeby sie powiesić...

Gość ciiirk
Juz kiedys zrobilas cos takiego co wczoraj???

Gość jestfajniejakjest
strone moralna pomine,ale czy sie zabezpieczylas??????zeby ciazy z tego nie bylo.

Gość gibbon
może kumpela zaproponuje ci następnym razem trójkącik ze swoim chłopakiem - bo skoro już się roochaliście to czemu nie :)

Gość ciiirk
Tak z innej beczki młody i fajny - co Ty wogole robisz na forum kobiecym??? :o

Gość 76u8i9bo0
Zazdroszczę kumpeli, która Cię wspiera w trudnej sytuacji. Wiesz co, ja na Twoim miejscu chyba umówiłabym się z tą koleżanką, z której chłopakiem się przespałaś i powiedziałabym, co się stało... Nie licząc na to, że powie "okej, zdarza się". Po prostu bądź wobec niej fair i nie udawaj głupiej, na 99% i tak się o tym dowie (pewnie na imprezie ludzie Was widzieli). Powinna też wiedzieć, że ma niewiernego chłopaka. Ale najpierw pogadaj z tą swoją kumpelą.

Gość młody i fajny
ciiirk To nie jest tylko forum kobiecie :classic_cool: Dzisiaj niedziela, nie ma co robić :P

Gość ciiirk
kafeteria.pl to jest forum kobiece ale przez to,ze wchodza tutaj faceci to nie tlyko MY kobiety tutaj piszemy.....dlaczego facet wchodzi na forum kobiece??? :OPo co???:O

Gość młody i fajny
Zawsze czułem się lepiej w damskim towarzystwie. Na forach, gdzie są sami faceci jest chujowo :classic_cool:

Gość moralllnica
Nic , ide sie spotkać z moja kumpelą... licze ze wszystko sie jakos ulozy :(

Gość młody i fajny
może się coś zarwie może sobie poroocham panienkę z kafe :)

Gość ciiirk
Wystarczajaca odpowiedz:D Autorko---zyjesz?:P Pewnie nie tlyko masz kaca moralnego :P Po tym jak sie spilas to pewnie dzis zdychasz

Gość ciiirk
" może się coś zarwie może sobie poroocham panienkę z kafe " hahahaha i wszystko jasne dlaczego tutaj jestes;);) Autorko - jak wrocisz ze spotkania to zdaj relacje:D

Gość jestfajniejakjest
po tych tekstach,to co najwyzej potargasz wlasna reka.

Gość młody i fajny
podszyw o 12:22 aczkolwiek zabawny hehe

Gość ciiirk
taaaa podszyw;) Nasza autorka pewnie wysluchuje od kolezanki co wczoraj robila hehehe

Gość młody i fajny
Nie wiem czym ona się tak przejmuje. Przcież to normalne i zabawne, że ludzie robią głupie rzeczy po pijaku na imprezach.

Gość jestfajniejakjest
mlody,ty glupi jestes czy udajesz????dawanie dupy po pijaku,to normalna sprawa???ciaza.hiv ,choroby weneryczne. mowi ci to cos? juz o zszarganej opinii nie wspomne

Gość akima?
Eee tam nie przejmuj się .Po pijaku robi się różne rzeczy.Wyluzuj .Juz nic nie zmienisz.

Gość o ja pindole, ale
zaszalalas:/ nie dosc , ze poszlas do tego kolesia, to jeszcze z jakimis sie calowalas? o boszsze to cie ponioslo

Gość o ja pindole, ale
dobrze ci ktos radzil, powiedz tej lasce. Bo jezeli jest prawda to co piszesz, to ona sie dowie. Tak czy siak bedzie kwas.

Gość młody i fajny
A co takiego złego jest w seksie? Seks poza małżeński jest tylko zły z religijnego punktu widzenia. W rzeczywistości seks nie wyrządza nikomu krzywdy ani szkód materialnym, więc dla jak mnie można go uprawiać zawsze gdy ma się na to ochotę i z każdym na kogo ma się ochotę. A przed chorobami i ciążą można się skutecznie zabezpieczyć.

Gość jestfajniejakjest
taaaa,nawet nie pamieta nic,wiec na pewno sie zabezpieczyla,hehe. ja nie jestem pruderyjna,o nie i nie mam zamiaru nikomu prawic kazan, ale pojscie z obca osoba do lozka jest obrzydliwe.ble......

Gość ciiirk
młody i fajny - nie ma nic zlego w seksie ale laska przegiela ..... co innego jak by przespala sie z kims nowo poznanym i jak by nie byla az tak pijana jak wczoraj........no i zeby ten facet byl wolny:P

Gość młody i fajny
jestfajniejakjest Nie wiem co w tym obrzydliwego. Jeśli się ktoś komuś podoba to raczej obrzydzenia nie czuje. Jeśli brzydzi cię seks to powinnaś iść do seksuologa.

Gość teraz to żałuje
a co my mamy Ci powiedzieć? poszłaś do łóżka kompletnie nawalona z zajętym kolesiem i całowałaś się jeszcze z 2 innymi, a teraz złapał Cię moralniak. Trzeba było myśleć wcześniej, koleżanko.