Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACHETTTNIO

jestem szczupla w co sie ubierac zeby nie wygladac jak szkieletor?

Polecane posty

Gość JACHETTTNIO

waze 48 kg wzrost 165 jestem bardzo szczupla przytyc nie moge a niechce chodzic ciagle w bluzach .

Gość popołudnie u kapelusznika
lubisz pasztet? wiesz, jak sie gesi tuczy?

Gość JACHETTTNIO
ale ja juz nie przytyje moge wieloryba zjesc a waga i tak stoi ciagle w miejscu!

masz niedowagę, a nie jesteś szczupła. Rozmawiałaś z lekarzem o tym?

Gość JACHETTTNIO
tak rozmawialam wszystkie wyniki mam ok taka ma natura u mnie rodzice tez tacy byli jak byli mlodzi niczym sie nie utucze juz probowalam,

no to super :) Co do ubrań - unikaj tych wyszczuplających - czyli pionowych pasów, bardzo luźnych/bardzo przylegających ubrań. I duże wzory mogą pomóc.

Gość nanannanaaa
Ubieraj się w dopasowane rzeczy ( w workowatych zginiesz i nie dodadza Ci wagi wbrew pozorom) tylpu bluzeczki z krótkim rekawem , dopasowane sukienki ,ale nie ubieraj prostych bluzek z długim rękawem zimą bo jeszcze dodatkowo Cie wyszczupla , za to zimą noś swetry , bluzy a wiosna i latem podkreślaj swoja figure przez ładne bluzeczki ( falbany dodaja kilogramów) , dopasowane kurteczki i wtedy Twoja figura stanie sie atutem przy takich ciuchach . Jesli masz waska talie i kobiece biodra to też to podkreslaj dopasowanymi ciuchami i jeansami , biustonosze noś push -up

Gość nanannanaaa
a jesli chodzi a jeansy to żeby podkreslić biodra nos modne rurki z przetarciami na biodrach albo jakimś elementem na nich np kryształkami . choc to tylko jak masz je waskie bo nie raz osoby szczupłe wcale nie maja waskich bioder bo zalezy to od kości nie tylko tłuszczu