Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dskfgpr[tpdsl;d

chodzicie na basen w ciaży?jakie macie z tego korzysci

Polecane posty

Gość dskfgpr[tpdsl;d

badz nabawilyscie sie jakis zapalen pochwy czy cos? chodzicie do takiego chlorowanego basenu? chce zaczac chodzic przynajmniej dwa razy w tygodniu,nie powiem ze zalezy mi na tym aby nie przytyc i odbciązyc kregosłup

Gość chodze raz w tygodniu
bo na wiecej mnie nie stac,ale chodze do baseny ozowanego,jestem w 5 miesiacy ciazy,bede chodzic dopoki mi czas i kasa pozwola,nic mi nie jest po basenie,czuje sie wrecz rzesko i mam wiecej sil po nim

Gość kslslkdslksl
Ja mam zamiar iść na aqua aerobic też dwa razy w tygodniu. I tez jestem ciekawa opinii innych dziewczyn.

Gość dskfgpr[tpdsl;d
a chodziłas do ktorego miesiąca?

Gość ja chodze caly czas
Jestem 2 tyg przed terminem,a wrecz czuje sie ze urodze na dniach. W zaleznosci od tego jak mam sily,chodze raz lub 2 razy w tyg. Ogromna ulga dla kregoslupa.no i nawet jak troche gorzej sie czuje to po basenie jestem jak nowo narodzona. Infekcji zadnej nie zalapalam,chodze na chlorowany, potem wchodze do jakuzzi. Ale ja nigdy w zyciu nie mialam zadnej infekcji,nie jestem widocznie podatna.

Gość fhfkhfhkchk
ja pływałam całe lato w jeziorze, żadnych stanów zapalnych, a syn jest dorosły już, od przedszkola trenował pływanie, woda to jego naturalne środowisko:)

Gość dskfgpr[tpdsl;d
ja chodze caly czas-to mnie pocieszylas:) u mnie ejst wlasnie chlorowany,pewnie zaczne chodzic

Gość ja chodze raz w tygodniu
czuje sie rewelacyjnie,nie chce chodzic czesciej ze wzgledu na wode chlorowana