Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieszczesliwa1986

pomocy

Polecane posty

w grudniu kazalam sie dla meza wyprowadzic bo ciagle byly krzyki i awantury poza tym od pazdziernika mialam kogos. ten ktos w tym miesiacu zrezygnowal z mieszkania i ma sie do mnie przeniesc mieszkac sprzedal wszystkie swoje rzeczy ktore mial w domu a ja teraz czuje ze to nie to ze ja chcem wrocic do meza ze tylko jego kocham moja 3 letnia corcia tez teskni do niego . tylko ze ja nie umiem powiedziec dla tamtego ze nie chcem z nim byc bo on nawet nie ma gdzie pojsc a ja czuje ze zniszczylam zycie mojej corci mojemu mezowi i dla tego faceta a to wszystko przez to ze chcialam zeby ktos mnie pokochal bezgranicznie i tak tez ten facet mnie pokochal tylko ze ja go jednak nie kocham ja chcem wrocic do meza tylko ze on mi nigdy nie wybaczy tego co zrobilam nawet boje sie zapytac. placze i tesknie do niego caly czas !!!!! co ja mam zrobic błagam pomozcie mi bo ja zwariuje

Gość ___________O L O____________
Napisz mejlika do Kosiniaka Kamysza- on ci pomoże :)

Gość męska rada.
jeżeli twój mąż się zgodzi na to rozwiązanie, to natychmiast go zostaw, bo to znaczy że nie ma w ogóle honoru.

Gość nie mówi się
dla kogoś tylko komuś ,"chcę" a nie "chcem" :). życze podjęcia dobrej decyzji

Gość męska rada.
ale o co ci chodzi? facet powinien wziąć rozwód z orzeczeniem o twojej winie , zabrać dziecko i pozwać o alimenty. Córcia już tęsknić nie będzie, ty przyjdziesz raz na tydzień na godzinkę w odwiedziny, jak się umówisz i będzie gitara. Gdyby to dotyczyło faceta, na 99% dostałabyś taką radę.

Gość męska rada.
uważasz że nie powinnaś ponieść żadnych konsekwencji swojego zachowania? Zdrada powinna zostać ci wybaczona? Dlaczego? Ty byś wybaczyła? umawialiście się na to że możecie się zdradzać?

nie poprostu w pewnym monencie mego zycia poczulam ze to sie wypalilo zawsze to ja walczylam zeby wszystko bylo ok az sie moze tym zmeczylam i pragnelam zeby ktos o mnie tez walczyl i myslal i kochal tak jak ja kocham, zrobila bym wszystko zeby mi wybaczyl

Gość męska rada.
rozwiązanie które proponujesz, dla większości facetów wiąże się z upokorzeniem, ponieważ muszą radzić sobie z tym że ich kobieta chodzi na boki, a oni nie dość że nie mają nad tym kontroli, to jeszcze muszą to tolerować. dlatego uważam że to bez sensu i mąż jak się zgodzi - dla mnie nie będzie miał honoru. Może niech ktoś inny się wypowie jeśli moje zdanie nie robi na tobie wrażenia.

wiem ze masz racje ale ja juz nigdy go nie zdradze wiesz jest taka piosenka " trzeba cos stracic by cos docenic zeby odzyskac trzeba sie zmienic trzeba przebaczyc chodz czasem nie jest jak byc powinno i zrozumiec jak wazne jest byc rodzina" tylko czemu ja to zrozumialam dopiero teraz :(

Gość nfirlnrme
autorko czy ty siebie slyszysz? widzisz co ty piszesz? zdradzilas swojego meza zostawilas go i chcesz zeby wrocil do ciebie? i czy ty pomyslalas jak on sie czuje? czlowiek to nie jest zabawka ze mozesz rzucic w kąt a potem znowu ją mieć