Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieszczesliwa1986

jak go odzyskac blagam pomocy

Polecane posty

w grudniu kazalam sie dla meza wyprowadzic bo ciagle byly krzyki i awantury poza tym od pazdziernika mialam kogos. ten ktos w tym miesiacu zrezygnowal z mieszkania i ma sie do mnie przeniesc mieszkac sprzedal wszystkie swoje rzeczy ktore mial w domu a ja teraz czuje ze to nie to ze ja chcem wrocic do meza ze tylko jego kocham moja 3 letnia corcia tez teskni do niego . tylko ze ja nie umiem powiedziec dla tamtego ze nie chcem z nim byc bo on nawet nie ma gdzie pojsc a ja czuje ze zniszczylam zycie mojej corci mojemu mezowi i dla tego faceta a to wszystko przez to ze chcialam zeby ktos mnie pokochal bezgranicznie i tak tez ten facet mnie pokochal tylko ze ja go jednak nie kocham ja chcem wrocic do meza tylko ze on mi nigdy nie wybaczy tego co zrobilam nawet boje sie zapytac. placze i tesknie do niego caly czas !!!!! co ja mam zrobic błagam pomozcie mi bo ja zwariuje

Gość rtyrty
karma wraca

Gość ahahahc
marsz do szkoły na lekcje polskiego!

Gość gość
A mnie facet porzucił po 5 latach i nie miał zamiaru niczego poprawiać, choć sam wczesniej często powtarzał o tym że musimy rozmawiać jeśli coś nam nie pasuje. Na początku myślałam że jakoś się z tym uporam. W końcu podobno czas goi rany. Ale z każdym dniem było gorzej! Nie umiałam się bez niego odnaleźć. Doszło do tego że spróbowałam uroku na powrót partnera z http://urok-milosny.pl . Od razu dodaję że nie liczyłam na zbyt wiele. Ale tym razem czekał mnie miłe zaskoczenie. Rytuał zadziałał i wrócił do mnie. W tej chwili nadal jestem w lekkiej rozterce, z jednej strony jest mi z nim dobrze, z drugiej rysa na psychice została. Mimo to jestem z nim nadal i pewnie będę bo nie potrafię żyć bez niego.

Gość gość
Rytuały najlepiej odprawiać samemu ale trzeba wcześniej zasięgnąć opinii eksperta, mnie pomogła wróżka ze strony wrozkadiana.pl