Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Internety

Bycie z dwóch różnych światów przeszkodą?

Polecane posty

Ciągle się zastanawiam i gdybam, co by było gdyby. Przejdę do rzeczy, chociaż pewnie wielu z Was wyda sięto wszystko głupie. Otóż poznałam pewnego faceta. Bardzo specyficzny człowiek. Sam stwierdził, że jesteśmy z innych światów. Jego była (byłe?) dziewczyny to dziewczyny z czarnymi włosami, taka stylówa rockowa, rockabilly, trochę goth, takie klimaty (ale bez przesady, były ładne, całkowicie kobiece, on nie przepadał za przerysowanymi osobami). Ja w głębi duszy też taka jestem. Całe liceum taka byłam, i mimo, że jestem drobna i mała, to mam taką"rockową duszę". Jednak kilka lat temu miałam duże kompleksy i uznałam, że podobać mogę się tylko ubierając się elegancko i klasycznie, chodząc w obcasach i tak dalej. I taka też się stałam, albo dobrze ubrana, albo (na codzień zdarzało się) całkiem zwyczajnie. Przechodząc do sedna, on wrócił do swojej byłej dziewczyny, ze mną zerwał kontakt. Cały czas się zastanawiam, że może gdybym była sobą, gdybyśmy "nie byli z innych światów", to wszystko potoczyłoby się inaczej? Jak myślicie, czy to głupie myslenie?

Gość ixyyyyyyyyyyy
oczywiscie, ze glupie myslenie gdybyscie mieli byc razem to nie mialoby znaczenia to jak sie ubierasz