Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APRESSURE

Ile najwiecej udalo Ci sie schudnac??

Polecane posty

Gość APRESSURE

podzielmy sie swoimi historiami. Ja jakies 6 lat temu, zawzielam sie i w ciagu pol roku schudlam 15 kg. Wazylam 50 kg. 165 cm, wtedy zycie bylo o wiele lepsze.

Gość gwiazdeczkaAneczka;)
10 kilo póki co

Gość sabrrrinna
5 kg bo tyle tylko zawsze mam do zrzucenia, nie zapuszczam sie do wiekszej ilosci tylko zaraz zrucam jak cos

Gość APRESSURE
sabrrrinna, rozsadnie, ja niestety znow walcze o sylwetke. zawsze dopada mnie jojo. najgorsze, ze wciaz mam w glowie obraz siebie szczuplej. Wydaje mi sie, ze nie jest tak zle, a jest tragicznie. Ale nie poddam sie!!

nie poddawaj się, mi jeszcze zostało do zrzucenia ok 5 kg, wtedy myślę że będzie w miarę ok. Ćwiczę na silowni, dieta zdaje mi się że rozsądna i zdrowa.

Gość sabrrrinna
mnie teraz waga waha sie najwyzej =- 1 kg waze 60 kg a mam 172 , i od 3 lat nie tyje juz (ponad 3 ) trzymam kciuki dasz rade :)

Gość sabrrrinna
+ - 1 kg

Gość hbvgy
18 kg, skończyło się na anoreksji, a później bulimii dzięki której wróciłam do dawnej wagi i jeszcze "zyskałam" parę dodatkowych kilogramów.

Gość ewewewewewewewew
-20kg, nerwy...

Gość APRESSURE
gwiazdeczkaAneczka;), z jakiej wagi startowalas? ile masz teraz? sabrrrinna, 3 lata mowisz. Chyba wlasnie jakos 2, 3 lata organizm potrzebuje by przyzwyczaic sie do nowej wagi. Do tego czasu trzeba sie Bardzo Pilnowac, by nie bylo jojo. No wlasnie.... mnie zawsze dopada, bo zapominam? chyba tak, ze mam sie zdrowo odzywiac nie przez miesiac, tylko juz zawsze. ze zmieniam swoje zycie, odzywianie. Zapominam sie i rzucam w kompulsywne jedzenie.

22kg:) i to w bardzo szybkim czasie bo 4mies :) lecz motywacja padła i objadałam się :( wróciło 7kg:( ale opamiętałam się i dietka idzie dalej:)

Gość sabrrrinna
al;e warto ten 1 dzien protein pilnowac i jesc te otreby na sniadanie

Gość komsi9000
Ok 15 kg, ale byłam za chuda, powinnam poprzestać odchudzanie po zgubieniu 10 kg. Teraz znowu się odchudzam, ale ciężko mi idzie :/

startowałam z 70 kg, teraz ważę 60 kg i to wszystko w ciągu 2 miesiecy, ale teraz już mi waga spada wolniej niż na początku więc pewnie kolejne 5 kg to trochę czasu minie zanim zrzucę, ale muszę przyznać że ćwiczę na prawdę, nie leniuchuję.

Gość sabrrrinna
ja nie cwicze jestem len

Gość mdhgfbd
jakies 17 kg Na poczatku 72 kg pozniej 55 :)

też jestem leniem, dlatego zapisałam się na siłownię bo w domu to w życiu bym się nie wzięła za jakieś ćwiczenia.

Gość APRESSURE
gwiazdeczkaAneczka;), ja teraz waze 70 kg wlasnie, chce zejsc na 55 kg. Jaka diete stosowalas?

mniej jeść po prostu, kiedyś katowałam się kopenhaskimi i innymi i wymiękałam po 4-5 dniach bo miałam dość jajek itp. Po prostu odstawiłam to co niezdrowe, a dużo tego było, jem serki wiejskie,kanapki z jakimś pełnoziarnistym pieczywem itp. Także żadna konkretna dieta

Gość 321i3ui21321
mi sie udało najwięcej 15 kilo, moja max waga- poza ciażą- to ok. 65 kilo, wyglądam wtedy strasznie, jak mam 50 - szczupło. schudłam pare lat temu z 65 do ok. 53, nieco przytylam, ale nie tak strasznie, mam 55 teraz, chce 5 kg zgubic, nie odchudzam sie drastycznie

Gość APRESSURE
czyli chyba zdrowsze odzywianie. Tez chce to zastosowac.