Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbbccccddddd

studiaaaaa

Polecane posty

Gość aaabbbbccccddddd

cześć ;p mam 18 lat , jestem w 3 klasie , nie długo matura. Mam już dość tego stresu związanego z maturą, ale większy stres towarzyszy mi przy wyborze co dalej. zastanawiam się nad tym czy iść na studium czy studia, jaki kierunek. Szczerze mówiąc nie mam żadnych zamiłowań do któregoś z przedmiotów, ani hobby. zazdroszczę ludzią, ktorzy maja , poniewaz nie maja problemu z wyborem. Zastanawiałam się nad fizjoterapią lub masażystą. Może macie jakiś inny pomysł.?

Gość aaabbbbccccddddd
może pójdę na szybki kurs ssania fiutów jak myślicie?

Gość aaabbbbccccddddd
aha, widzę że komuś zabaw się zachciało i piszę pod moim pseudonimem, serdecznie pozdrawiam :) wiesz co , jestem na profilu humanistycznym, ale to chyba nie bardzo ma znaczenie. po prostu u mnie w szkole był tylko ten profil i sportowy

Gość aaabbbbccccddddd
ten profil mnie nie interesuje, zawsze interesowały mnie fiuty i tylko fiuty. Już nawet jak miałam 5 lat to łapałam tate za fiuta i chciałam ssac ahahah

oo no to witam kolegę po fachu ;) też jestem na humanie. a w ogóle chcesz iść na studia? bo jak nie to szkoda się męczyć

Gość yyyKafeKrytykant
"ludzią" :D

Gość aaabbbbccccddddd
nie chce isc na studia, szukałam kursów o fiutach ale nic nie ma kurwa mać

Gość aaabbbbccccdddd
też się zastanawiałam nad tym czy w ogóle wart iść na studia. nie zawsze po nich znajdziemy prace jaką byśmy chcieli. może lepiej studium ? nie trzeba się tyle męczyć i jet łatwiej. tylko mój chłopak twierdzi że jeśli się nie zda matury to studium może być, ale jeśli się ją zda, to studium to za niskie progi. że tam idą tylko ludzie bez matury

Gość PEUEUEUEUASKbvcg
skoro nie masz zadnych zainteresowan i zaden przedmiot cie nie ciagnie to po jaki chuj chcesz isc na studia i zostac kolejna glupia pinda co zalicza to samo po 10 razy? idz do pracy fizycznej bo do niczego innego sie nie nadajesz. jak pojdziesz na studia to po 5 latach i tak pojdziej do miotly albo na kase.

Gość aaabbbbccccddddd
studium ssania fiutów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.perspektywy.pl www.studiuj.pl www.uczelnie.info.pl www.kierunki.net www.studia.net www.edukacja.net www.uczelnie.pl www.praca.korba.pl www.tropiciel.maturzysty.pl wejdź sobie na te strony może coś Ci zaświta ;) na jednej zaznacza się przedmioty które zdajesz i wyszukuje uczelnie gdzie możesz się dostać

Gość aaabbbbccccdddd
martiina wielkie dzięki , na pewno skorzystam ;*