Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana panna

jak zaskoczyć ?

Polecane posty

Gość zakochana panna

Dziewczyny jakie miłe rzeczy robicie dla swoich chłopków ( nie łóżkowe oczywiście ) kocham swojego chłopaka i lubię robić mu różne niespodzianki i mile go zaskoczyć , np.365 powodów dlaczego go kocham, miłosny list, kocham cie we wszystkich językach, zdjęcie serce. wyczerpały mi się pomysły co jeszcze bym mogła zrobić. pomożecie?

Gość babbyvillage
Daj mu odpocząć d takich durnowatych pomysłów. Normalni faceci nie awidza takiego słodzenia!!!

Gość zakochana panna
ale nie mówię , że chce to robić od razu, tylko wtedy kiedy jest okazja. wydaje mi się, że jemu się to podoba, że raz na jakiś czas dostanie coś od serca a nie kupionego.

Gość babbyvillage
dziwie sie ze Cie jeszcze nie rzucił :/

Gość Piękna Vanesska
Narysuj mu jak bedzie spał..serduszko na klacie:) zrób kanapke a wsrodku wsadz miłe słowa;) znajdzie w pracy i sie ucieszy:)

Gość a czym On ciebie zaskakuje
nie zagłaszcz kotka na śmierć

Gość zakochana panna
z tym sercem na klacie to jest chyba dobry pomysł ;p ma mnie rzucić bo czasem zrobię mu coś miłego ? widać że nie macie kogo kochać, bo gdyby tak było, byście rozumieli, że takie rzeczy są miłe. on ? kwiatami ktore dostaje bez okazji, zaproszeniami na koncerty, do kina, karteczkami z miłymi słowami

Gość Piękna Vanesska
własnie a czym on ciebie zaskakuje:)? robi ci desry,kolacje? kupuje duperelki sukieneczki buciki? nosi na reakch? zabiera w romantyczne miejsca?

Gość zakochana panna
duperelki jak sukienki ciuchy itp. tak, ale na okazje ;p kwiaty są i na okazje i bez okazji. na rękach nosi i to nawet często, choć nie zawsze mu na to pozwalam ;p chce robić takie duperele mu , bo wiem że na to zasługuje.

możesz mu się przejeść,facet jest łowcą-jak zauważy ,że upolował,albo ,że inna zwierzyna się niedaleko kręci ,to możesz się zdziwić.Daj mu się teraz wykazać-lekko zwolnij już teraz.

Gość mister germany
wyhaftuj mu cos jakies serce albo auto ...