Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski brzydddall

Od 4 lat wzdycham do takiej ślicznej dziewczyny. Kiedy mi przejdzie?

Polecane posty

Gość niski brzydddall

Zauroczenie powinno minąć raz dwa a mnie już ponad 4 lata trzyma i intensywność nie spada. Boże jakim ona jest słodkim kwiatuszkiem :( Jak zrobić żeby mi przeszło?

Gość Same Man Same Man
zagadac nie mozesz?

Gość Piękna Vanesska
nie szkoda ci4 lat na wzdychanie:)? I chyba az tak jej nie kochasz skoro starcza ci wzdychanie. trzeba działac stanowczo i konkretnie.

Gość niski brzydddall
No co ty. Ja miałbym do kogoś takiego zagadać? Mam zerowe szanse to raz, dwa takie zasługują na kogoś kto jest do nich podobny.

Gość powies sie
lepszego dla kraju i spoleczenstwa wyjscia nie ma albo lecz sie, zalezy czy jeszcze nie jest za pozno ....

Gość niski brzydddall
Ktoś tu chyba zapomniał mojego nicku przeczytać. Ja się nie pytam o głupie rady, a o tym jak sobie ją z głowy wybić. Czasami jak ją zobaczę to mnie normalnie paraliżuje a to mimo że tak długo to już trwa... chcę przestać się tak czuć :(

Gość Same Man Same Man
W sumie ja kiedys tez tak myslalem. Pewnego dnia sie obudzilem i pomyslalem sobie ze najwyzej da mi kosza i nic mi sie nie stanie i wtedy zagadalem pierwszy raz o wyjscie na kawe.

Gość Laura tak zdecydowanie
e tam musisz znalesc inny obiekt westchnien lekarstwem jest tylko druga miłosc/zauroczenie

Gość niski brzydddall
Ja nigdy nie zagadam ani nie zdradzę że ona się mi tak strasznie podoba. Na swój sposób to jest coś jakby próba obrażenia kogoś, kiedy ktoś taki jak ja chciałby wyjść gdzieś z kimś takim jak ona. Znaleźć inny obiekt westchnień? Po co? Żebym wzdychał do kogoś innego? Chcę przestać z nią i nigdy już do nikogo niczego nie poczuć. To bez sensu.

Gość skończ się użalać
Wolę niskiego brzydala, niż kogoś kto się nad sobą użala. KAŻDY na tym świecie ma coś brzydkiego! Może ten Twój kwiatuszek jest nieśmiały/wstydzi się swoich zębów/rozstępów/ ma brzydkie stopy..Jak dziewczyna fajna to ma w poważaniu wygląd. Nie lubisz siebie wewnątrz, dlatego nie podoba Ci się zewnątrz. Mam kolegę- 156cm wzrostu ma już 6 dziewczynę. Inny ma ogromne pryszcze- takie, że nie ma chyba 1 cm2 na jego twarzy gdzie nie ma pryszcza i ma dziewczynę. Najwyżej dostaniesz kosza i tyle. I TYLE. świat nie stanie w miejscu, nie nastąpi erupcja wulkanu, nie spadnie na ziemię kometa...Nawet jeśli dostaniesz kosza to będziesz mieć satysfakcję, że próbowałeś i zebrałeś na odwagę. Ruszaj tyłek i PRACUJ nad swoją pewnością siebie, a skończ się mazać. Każdy dźwiga krzyż w życiu- Twoim jest nie za fajny wygląd, zatem wojuj świat CHARAKTEREM i eksponuj swoje zalety!

Gość malgorzataxxx
popieram liczy się Twoja osobowość

brawo dla "skończ się użalać", nic dodac nic ująć - jesli nie sprobujesz nigdy sie nie przekonasz - dlaczego tak zle ja oceniasz i z gory zakladasz ze tak istotny jest dla niej wygląd?