Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbin89

szokujące ceny na allegro za ciuszki dla dzieci

Polecane posty

Gość a ja a ja
ooo ja wiare jebie

Gość tyulrfgnh
ja pierdole

Gość dvfvdvvf
a kurde, i za co to??? za Zare??? plaszczk owszem, ladny, ale nie w tej cenie.. w zyciu bym nie kupila corce ( 2 latce) kurteczki za ponad 300 zl..

Ktoś podbija te ceny a głupie mamuśki licytują...przeciez nowy płaszczyk z zarze tyle nie kosztuje! A w ciucholandzie taki to koszt to 10zł.:D To nie pierwsza osoba na allegro która ma sztuczne aukcje, podbijane. Dziewczyny pamiętają jeszcze aukcje taiej Moniki co każda rzecz była zawyżana np. czapka używana dla 4rolatki za 170zł. Z Nexta.

Nie szkoda takiej osobie wystawiać tego? Przecież to używane! Takie coś to u mnie w mieście na wagę sprzedają i wychodzi kilka złotych za całość. Kto to kupi?

Gość a ja a ja
na tych wszystkich jej aukcjach sa ceny z kosmosu a ja nie moge mojej malej sprzedac ciuszkow za pare zł!

Rozumiem że dla niektórych licytacja to uzależnienie-musi przebić innego i koniec-ale czy ktoś za to zapłaci tyle kasy? Wolałabym kupić za tą kasę coś extra

Gość pirulina
Jak kogoś stać to niech sobie kupuje co chce....zazdrośnicy się pienią. Ja niestety nie jestem majętna i kupuje w lumpach i przykro mi, że moje dziecko nie może mieć modnych nowych ubrań

Gość pirulina
a ja a ja podaj link do swoich aukcji może coś mi się spodoba

Gość a ja a ja
a w jakim wieku masz dziecko?ostatnio pokonczyly mi sie aukcje i dupa! teraz mam tylko kilka rzeczy wystawionych

Gość pirulina
3 lata

Gość a ja a ja
ojej hehe to ja moge od ciebie kupic :) moja ma 16mcy hehe

Gość Bądź sobą
Każdy kupuje to na co go stać, mnie też nie raz zakuje, że coś kosztuje 3-4 stówy, z jednej strony zazdroszczę-bo skoro są takie ceny to nabywcy też są tacy których na to stać, z drugiej szkoda mi w tej chwili pieniędzy, ale gdybym miała więcej kasy to bym pewnie kupiła ;)

Gość fiku miku pierdolniku
ludzie nie sa az tak głupi, za ta cenę by mieli nowy ciuszek a nie zeszcany przez córkę moni czy innje sroni! Chce zgłosic te handlary do skarbówki, jak to zrobić? dochód rzędu 7-8 tys jest opodatkowany!

Gość a prawda jest taka ze
hehe, kup cos to bedziesz miala dane tej osoby:D

Gość polski naród
już lecą zgłaszać .... zazdrość perfida...

nie zadrośc, bierze kupe kasy niech płaci, ja pracuje i płace podatki dlaczego ona ma nie płacić?

Gość Bądź sobą
no właśnie, to jest polska "skoro ja(...) to on też..." zrób to samo, czemu się tym nie zajmiesz? też nie będziesz płacić podatków ;) a może zacznijmy dzwonić na policję, bo np ja dostałam mandat bo przekroczyłam prędkość i mnie złapali a ciebie nie?? ;)

Gość 3232
a SKĄD WIESZ , ŻE NIE PŁACI , JESTES PEWNA? Zawiść , aż tu smierdzi , proponuję zainteresować się bardziej istotnymi sprawami .

przekroczenie prędkości to inna bajka 🖐️ nie ma dyskusji nara

bo mysli, ze jak wpisze na allegro, ze to używki to już nie musi ;)

do Mała czarna awka 22 czapka za 170 była własnie na aukcji u tej same i-feel-you laska od czapki kupiła u niej duzo rzeczy

Gość jacośpowiem
ja pierdole,apaszke używaną ludzie licytuja za 35 zł!!!!A te spodenki z nexta z motylem co idą za 165 zł to nowe max 80 zł kosztuja,sama córce kupiłam takie tylko fioletowe w motylki i dałam coś koło 70 zł.To sa jakieś chore lewe interesy podobnie jak miała ta cała moni-27 czy jakoś tak. Poza tym to dziecko,bez urazy,wygląda jak mała tirówka w tych ciuszkach,w niczym nie przypomina szcżesliwej kilkulatki.To chore wymysły mamuski.

Gość zxzxz
Ale w czym właściwie problem? Chcą to niech kupują i płacą jak za zboże. Nie bądźcie znowu takie troskliwe. :D

Gość Jest dużo takich
Jest dużo takich co nie płacą podatku. Nie mam nic do tego jeśli jest wszystko legalnie ale mam wrażenie, że nie wszyscy są uczciwi Np http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5796403 No chyba że się mylę.

Gość 48733e
widać, że ceny celowo są podbijane. Normalnie ludzie podwyższają oferty o parę złotych a na aukcjach tej i feel you ciągle jakieś dziwnie wysokie przeskoki, np. z 70 zł na 130. Szkoda tylko tych głupich mamusiek co daja sie nabrac.