Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytaaaaniiiie

Czy ten komputer jest dobry? ktos poleca?

Polecane posty

Gość mampytaaaaniiiie

http://www.dustinhome.dk/product/5010660338/lenovo-ideapad-z500-ci7-2-2-8gb-1000-15-6-w8-white/#intcmp=searchProvider_dacsa mam zamiar kupic nowy komputer do pracy, uzywam dosc duzo programow, do przerabiania zdjec, flasha, i innych multimedialnych, do robienia stron internetowych etc, czy ten bedzie sie do tego nadawal? bo na moje oko jest super, ale moze ktos z was odradza, albo poleca lepszy za podobna cene? na polskie to okolo 3.700 zl

Gość mampytaaaaniiiie
prosze o pomoc to dla mnie wazne

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Nie nadaje się.

Gość wretwretre
W Polsce kupisz ten model za około 2300 zł + przesyłka gdziekolwiek mieszkasz, a i tak będziesz do przodu. A po drugie, za tą kase kupisz dużo lepszego Samsunga. :)

Jest dobry, ale do grafiki mógłby mieć większy ekran :). Zawsze można dokupić monitor. Warto zwrócić uwagę na gwarancje, komputer może być nawet gorszy aby miał min 2lata gwarancji.

Gość mampytaaaaniiiie
powaznie? jakis konkretny model moze, jesli ktos by mogl podac.. problem w tym ze mieszkam w Danii, i z polski nie bardzo chcialabym zamawiac, tym bardziej ze nie znam zaufanych stron

Gość mampytaaaaniiiie
ten wlasnie ma 2 lata gwarancji, widzialam lepsze na tej stronie, troszke drozsze bo o 50 zl, ale za to gwarancje na rok tylko

Gość mampytaaaaniiiie
kurde ten sam komputer a roznica cenowa straszna ponad 1000 zl wiecej w danii:D masakra

Gość mampytaaaaniiiie
z zasilaniem to nie ma problemu bo ja i tak caly czas mam podlaczony, bo siedze przy biurku, w sumie moglby byc wiekszy ekran, ale z wiekszym ekranem sa drozsze, a ja musze kupic go w tygodniu