Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezzie222

odcudzanie diety

Polecane posty

Gość Jezzie222

Hej dziewczyny, postanowiłam załozyć temat gdyż planuje schudnąc i to nie mało bo ok 13 kg. Jestem jednak strasznym łasuchem i trudno mi na jakiejkolwiek diecie wytrzymać. Próbowałam wielu i nic;/ nie mam za duzo silnej woli. Może podzielicie się swoimi doświadczeniami? Może któraś tez próbuje schudnąc? Jaka dieta jest waszym zdaniem najlepsza? Która pozwoli ki schudnąc moje 13 kg? Chciała bym do wakacji... Zapraszam do przyłaczenia sie :)

Gość dytrtrtyy
dieta south beach jest super , schudłam w 6 tygodni 12 kg

Gość Jezzie222
kurcze moim największym problemem i zmorą są słodycze i pieczywo, zaczęlam jeśc ciemne ale co z tego jak sie zje chlebek razowy a pozniej kebaba i frytki?:) do tego pracuje w sklepie spożywczym taki mały market i tu najszybciej mozna zjesc bulke i batona :( spedzam w robocie 8 godz dziennie i cięzko tu planowac posiłki;/ myślałam o tym, zeby robić sobie do pracy jakieś warzywne lekkie sałatki i zamiat chleba pieczywo wasa. Ech najgorsze te słodycze... w domu mnie nie ciągnie ale w pracy masakra. Moze dlatego ze codzien mam do czynienia z paćzkami i świeżymi ciastami, babeczkami i cukierkami :( w pracy sie najem a później wyrzuty sumienia, obietnice ze od jutra stop i kolejnego dnia to samo

Gość Jezzie222
a próbował ktoś z dietą 50/50? sporo o niej czytałam, może w tej by mi sie udało?

Gość dytrtrtyy
walsnei na diecie sb odzwyczajasz sie od chleba i slodyczy , mialam to samo tez byłam fanka chleba i slodyczy a teraz jem je raz na czas

Cześć dołączę się do Ciebie jeśli można. Mam ten sam problem co Ty. Ważę 65 kilo przy wzroście 164. Chciała bym wrócić do swojej wagi 55 kg. Opowiem teraz coś o sobie:W tam tym roku miałam wagę 57kg i postanowiłam ,że chce ważyć mniej i spróbowałam diety Dukana.Udało mi się dojść do wagi 50 kg.Niestety nie ukończyłam jej do końca i kilogramy wróciły z nadwyżką Niedawno próbowałam swoich sił z tą dietą po raz kolejny ale niestety tym razem nie wytrwałam długo gdyż mój organizm już jej nie tolerował i musiałam zrezygnować . Teraz postanowiłam odżywiać się zdrowo i jeść 6 niewielkich posiłków dziennie.Mam nadzieję ,że mi się to uda dojść do swojej dawnej wagi.Bardzo tego pragnę.Pozdrawiam:)