Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek1345

Dieta owocowo-warzywna od 25.02.2013r. ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość kasiek1345

Witajcie dziewczyny:) od jutra chce zacząć diete owocowo-warzywną, na ktorej je sie same owoce i warzywa :) Kto chce sie przyłączyc? Zapraszam chetne i zdeterminowane dziewczyny :)

Gość kasiek1345
mieszaniec55- narazie planuje 2 tygfodnie potem zobacze jak sie bd czuc itp jak wszystko bd dobrze to moze pociągne dłuzej :)

Gość kasiek1345
kuchnieswiata- nie kus nas błagam.....

Gość kasiek1345
Jagodzianka!- zapraszam. mieszaniec55 ja startuje z wagi 70,5 przy wzroscie 165 (masakra!)

Gość kasiek1345
Jagodzianka a ty ile teraz wazysz i na jakiej diecie jestes? i jakie efekty przyniosła w jakim czasie?

kiedyś jakimś cudem udało mi sie schudnąć 20 kg. niestety przez ostatnie pół roku wróciło 7 kg :( teraz w zaden sposób nie mogę się zmobilizować do jakiejkolwiek diety :/

Gość kasiek1345
Wow to duzo a na jakiej diecie? w jakom czasie?

nie stosowałam żadnej diety. po prostu ograniczyłam słodycze i zaczęłam jeść normalnie zamiast sie obrzerać . dodatkowo często jeździłam na rowerze. można powiedzieć, że potrzebowałam na to 1,5 roku. powoli, ale zdrowo. :)

no wiec ja w 4 mies schudłam 22 kg:) póżniej jakos trzymałam wagę jak przytyłam np 2,3 kg to zaraz doprowadzałam do tego aby spadły, lecz pewnego dnia zaczęłam się objadać:( waga się popsuła więc nie miałam kontroli nad tym i się okazało że 7kg wróciło:( teraz przy 163cm moja waga 4dni temu to 93kg:( Jestem na diecie która trwa 10 dni: 1,2 kefir 3,4 ser biały 5,5 jajka 7,8 mięsko 9,10 warzywa widzę że jakieś rezultaty sa brzuszek mam płaski nie wydyma mnie tak jak zawsze, mysle że przez to 10dni cos zejdzie, na tej diecie mozna schudnąc podobno od 5 do nawet 12kg:) dzis skończyłam dzień 5ty, jutro już czas na jajka :). Później troszke ta dieta warzywna:) bardziej warzywa niz owoce i na 1000kcl:)

Gość kasiek1345
no gratuluje :) ja kiedys schudłam 5 kg w tydzien :) to bylo moje pierwsze odchudzanie. Całkowicie odrzuciłąm węglowodany :) ale potem wyjechałam na wakacje i wszystko wróciło a nawet DUZO wiecej :( :(

Gość kasiek1345
a jak schudłas te 22 kilo? Wow efekty są swietne: Gratulacje. Ja sie jakos nie potrafie zmusic do innych diet a owoce uwielbiam to mysle ze wytrwam :)

Gość kasiek1345
Gratuluje jeszcze raz ja bym tak nie potrafila :| moje diety zazwyczaj sie konczą po 3-4 dniach najdłuzej wytrzymałam tydzien ale wszystko wróciło z nawiązka i to dosc duza :(

pierwszy dzień diety za mną. czuje się bardzo dobrze i mam nadzieję, że bedzie tak dalej. że szybko sie nie poddam :) a jak u Ciebie kasiek1345 ?

Gość skarpetka22
niestety, mam złe doświadczenia.. na początku czułam się lekko waga stoi a to co spadło , to dzięki ćwiczeniom! 3x basen, bieganie.. i dalej stoi niestety, owoce są kaloryczne! zastanawiam się na SB nie je się owoców/ może pomoże?/

Gość skarpetka22
Jagodzianka! skarpetka22 najlepsza dieta to mż ja na 1000kcl schudłam 22kg w 4mies ;;;gratuluję niestety do czasu jestem na 1000 kcal i nie chudnę co mi radzisz?

Gość sdkl;lksjd3
owocowo- warzywna ? o tej porze roku? gdzie nie ma ani wartosciowych warzyw ani owocow? trochę średni pomysł :O

skarpetka22 nie jestem lekarzem aby Ci cos radzić, przyczyny są przeróżne :( poszukam pozniej u siebie na swoim topiku linka ktory wstawiłam i tu wstawie dla ciebie

Gość skarpetka22
[zgłoś do usunięcia]Jagodzianka! naprawdę ograniczam kalorie.. ćwiczę do zarypania i zero efektu np. dziś rano kawa rozpuszczalna koktajl z 1/2 banana, jogurt naturalny, ziarna słonecznika sok z 1 pomarańczy wyciskany w domu obiad piure ziemniaczane, sałatka kolacja warzywa woda nawet nie wyszło tysiąc i tak co dnia ja mam dość

Gość kasiek1345
Witajcie przepraszam ze nie pisalam ale nie było u mnie prądu ;( Ja sie wczoraj utrzymałam na grapefruicie i 2 jabłkach i do konca dnia nie bylam głodna :) ale bylam o włs zjedzenia pysznego placka mojej babci :( dlatego dzisiaj przeszłam na głodowke bo jak nic nie jem to mnie nie ciagnie do słodkiego :) Napiszcie jak wasa dieta:) jak sie czujecie :) ja bede opisywac jak przebiega głodowka a wy jak wam idzie na diecie :)

To moja ulubiona dieta! W zeszłym roku pojechałam z siostrą do Boszkowa na wczasy z właśnie z tą dietą. Efekty niesamowite i mam zamiar w tym roku zastosować ją ponownie, choć dzięki ćwiczeniom utrzymuje swoją dobrą wagę. Jednak dobrze jest swój organizm z toksyn :) Trzymam za Was Kciuki! :)