Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość it's time

czy dziewica ma szanse na związek z...

Polecane posty

poza tym troche nie logiczne sladow nie zostawi, pozwoli ci na orgazmy i takie tam pierdoly znaczy bedzie cie lal po tej cipie jezykiem chyba nawet mocne uderzenie dlonia zostawia slad, moze nie na 2 tygodnie, ale na pewno maz wieczorem by sie zdziwil skad siniak :D:D

nie, akurat ten Pan to nie dla mnie ;) ponieważ trochę nagrzeszyłam i nie żałuję więc...

hmmmm grzeszna dziewica hmmm czym grzeszylas??, nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu?? czy brakiem szacunku do starszych i madrzejszych?? :P:P:P:P :D a juz wiem lenistwem na pewno

tym też ;) alle np. też kradłam, kłamałam, pożądałam czegoś co nie było moje. Cnota to wszystko co mi zostało. 😭 :P

jestem gleboko wstrzasniety tu samo kleczenie , czy lanie nic nie pomoze, pokuta powinna byc dluuga , bolesna i odczuwalna normalnie szok znaczy zyjesz?? i zachowujesz sie jak czlowiek/? jeszcze wiekszy szok :D

odnośnie lenistwa Panu Misiu. Nie istnieje coś takiego jak lenistwo - problemem jest albo zbyt niska motywacja, albo brak odwagi, albo źle określony cel :P A wracając do mojego własnego topiku :P Czy seks i ból waszym zdaniem to przyjemny związek? :P

a wracajac do topicu a skad moge to wiedziec?? nigdy Mnie nie bolalo :P:P:P a lenistwo kochanie, to sie akurat wyplenia wszystkimi dostepnymi metodami milego wieczoru

nie Ciebie Owow pytałam :P bo niby skąd miałbyś wiedzieć skoro go nie zaznałeś? Choć myślę, że bycie z takim kimś jak ja by Pana Misia zabolało. :P :P Miłego!

http://slicznotka17222.wrzuta.pl/audio/aCABUyvyydP/honey_-_nie_powiem_jak "Nie powiem, jak masz kochać mnie, Lecz chcę to czuć, być pewna, Że wiesz, czego potrzebuję dziś. Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. Nie powiem jak masz mi to dać, Lecz chcę to czuć, być pewna, Że wiesz i nie zastanawiaj się. Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. Zaskakiwał mnie. I nie zastanawiaj się, Chcę, żebyś zaskakiwał mnie. " lallala :D Miłego dnia!

Puszystość, podaj @, natychmiast! :P Ponieważ skasowałam i nie pamiętam, a nie mam czasu szukać w czeluściach d/u :O prosze :)

czy ma szanse z dominującym to nie wiem. jesli chcesz by facet tobą rzadzil, to zwiazek ma racje bytu

Gość dodatekkkkkkkk
cyt. ...tu nie znajdziesz odpowiedzi nawet na banalne pytanie. no i chyba faktycznie jesteś zdrowo rąbnięta wiec ktoś wyżej dobrze radzi z tym psychologiem.....(dodatek) i z ginekologiem chirurgiem, by usunąć tę przeszkodę, bo inaczej nie tylko na mózg Ci padnie ale nabawisz się nowotworów w jajnikach i macicy. Natura stworzyła te narządy nie tylko do prokreacji ale i hedonizmu, więc głupotą byłoby się uśmiercać za życia.🌼

Gość m,k;ol.k
autorka chce ruchacza po prostu czemu tak owijać w bawełnę.

Dodatku, już od jakiegoś czasu nie szukam odpowiedzi, bynajmniej nie tu. Zresztą chyba już ją znam. A do do dalszej Twojej wypowiedzi, pozwolisz że się nie ustosunkuję, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego, yhh :O M,k;ol.k, autorka nie chce żadnego ruchacza za dychę, lecz też nie lubię facetów, którzy im bardziej są grzeczni i uprzejmi, im bardziej się poniżają, sprowadzają do roli podnóżka, tym większą wzbudzają we mnie niechęć i agresję. Pozdrawiam serdecznie, miłej ciepłej nocki. Dobranoc!

Ciotka chce mnie i moja koleżankę wysłać na pielgrzymkę do Częstochowy żebyśmy poznały chłopaków, Buhahaha, ale się uśmiałam. ;) :O

Gość gość
Hej, ja też dziewica i też o tym marzę, tylko to mnie podnieca, moi koledzy tacy wrażliwi i dobrzy dla mnie - to mnie nie rusza. Mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się tego zaznać, tylko ja sie zbytnio boję, a Ty widze, jesteś gotowa, hm, wydaje mi się, że znalezienie Pana to nie problem, a dziewictwo powinno tylko go dodatkowo zachęcić...

o, dziękuję Ci ślicznie za te słowa, to budujące, naprawdę.Dziękuję. :) Tak jestem gotowa. Tak myślę. Aczkolwiek jakiś czas temu też strasznie się bałam i nie wiedziałam co z tym zrobić. Czy wchodzić w to, że tak powiem czy dać sobie spokój i być z takim wrażliwym i dobrym dla mnie, jak to ujęłaś, ale też mnie to wcale nie rusza. Nic, kompletnie, jakbym miała serce pokryte lodem. Lecz kiedyś tam, na ulicy spotkałam, pewnego mężczyznę, który wychodził ze sądu i to jak na mnie spojrzał, te jego spojrzenie. Z niego aż emanowała dominacja. Ech, długo by opowiadać. I wtedy poczułam, że lód na moim serduszku topnieje. Zrozumiałam, że to to. Może to było tylko takie moje mylne wrażenie. Ale naprawdę poczułam, że prześwietlił mnie, że wie kim jestem... dlatego starałam się go z bić z tropu i wpatrywałam się w jego oczy jak on to robił. :P Myślę, że u Ciebie też nadejdzie taki dzień, w którym już przestaniesz się bać, bynajmniej już nie tak. Ja też się bałam, nadal się boję, troszeczkę. Lecz to jest silniejsze. Nie chcę się pozbawiać miłości przez to, że kręci mnie bdsm. A bardzo mnie kręci więc to będzie dobry układ, potocznie zwany związkiem. Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze. Dorośniesz do podjęcia tej decyzji. Choć wiem, że ten świat potrafi być okrutny dla nas ze względu na to że prócz bdsm szukamy jeszcze miłości. A niektórzy nie grają fair play i oszukują. Ale w normalnych zwykłych waniliowych związkach też to może nas spotkać. Więc? Hm... sama jeszcze do końca nie wiem jak to będzie, i czy się do tego nadaję, czy mi się to wszystko uda połączyć... ale jak już kiedyś powiedziałam, nie tu. Kto nie ryzykuje to nie pije szampana. No to koleżanko mamy niezły problem, prawda? ;) A mężczyźni są fajni, gdy są mili, ciepli i wrażliwi, lecz nie permanentnie. :O Co nie? Dziękuję Ci jeszcze raz i pozdrawiam. Uważaj na siebie.

Gość gość
jesli naprawde jestes zdecydowana to napisz xx010@tlen.pl

mala :):) jeszcze ci sie nie znudzilo?? ale pisz, pisz, swiat jest pelen "prafdziwych twardzieli i f****row" :):):) pokaza ci dominacje :):) a powaznie zajechalo mnie, ze ktos podniosl trupa jednak dzieci sa zabawne buziak "poesje"

boshe, kogo moje piękne jasne niebieskie oczka widzą? Panu Misiu we własnej osobie. Nie do wiary! A myślałam już, że gdzieś przepadł. :P nie powiem gdzie. Buziakuję 👄 jak mi się tęskniło za Panu Misiu, naprawdę 😭 już koleżanko do Ciebie wystosowuję maila. ;) Pozdrawiam. http://www.youtube.com/watch?v=q2fj4zWZQyk pozdrówka for All ;) Dobranoc!

Panie Misiu, napisałam do Pana Misia maila... w sumie o niczym... tak tylko, bo tęsknię ;)

Gość Gorszyciel
Pewnie że ma szanse. Problem w tym że ja takiej w swoim życiu nie spotkałem. Teraz według mego doświadczenia trzeba by było się oglądać za trzynastolatkami gdyż później starsze bajerowane przez chłopaków zaliczycieli w których się zakoc**ją rozkładają nogi a potem na nich się złoszczą że nie chcą już po takim poświęceniu z nimi chodzić . I dziewczyna zanim dojdzie do takiego chłopaka który poważnie ją zacznie traktować, ma już parę przebiegów z różnymi niedoszłymi. Ja w życiu nie widziałem dziewicy, z drugiej strony dzięki temu mogłem zrobić trochu palcówek, ale niestety za kasę. Za darmo miałem okazję zrobić jednej mężatce która się we mnie zakochała po tych palcówkach. Mąż jej był za granicą w Belgii a ona będąc u mnie się upiła i po pijanemu chciała mnie całować a ja to wykorzystałem i najpierw ją wymacałem potem jak nic mi nie mówiła to ją rozebrałem zrobiłem palcówkę. Jak wytrzeźwiała to mnie przepraszała za swoje zachowanie Kiedy jej odpowiedziałem że nic się nie stało i że nawet mi się to podobało to ponownie mnie zaczęła zaczepiać więc robiłem jej kolejne palcówki na trzeźwo aż się zakochała. Chciała się rozwodzić z mężem, wtedy stwierdziłem że za daleko to zaszło i ją odpędziłem. Ale morał z tego był taki że zauważyłem. W dzisiejszym świecie jak chłopak nie dobiera się do dziewczyny to ma marne szanse że ona się w nim zakocha, jak dobiera się to nawet mężatki się zakoc**ją. To niema co się dziwić że tak trudno dzisiaj o dziewicę.