Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wasi faceci tez

CZY wasi partnerzy tez tacy sa ????????????????????

Polecane posty

Gość czy wasi faceci tez

mowi bede o tej a potem nagle tysiac rzeczy wypada i sto razy podgrzewam jedzenie, zapomina tzreba go pilnowac i zwracac uwage juz mnie doprowadza do szalenstwa, napisze pol godz po czasie kiedy mial byc w domu ze bedzie za pol godz wrrrrr zlaaa jestem !!!

Gość midaddadaa
trzeba brac na luz. kiedys tez tym sie przejmowalam a teraz juz nie.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Mój mąż też ma takie zadatki na takiego typa. Nastawia wodę na mleko dla małego, po czym wychodzi z kuchni, za jakiś czas albo słyszę leci i : choleraaa, albo ja wchodzę do kuchni, a tam na kuchence pusty garnek się gotuje. Położył skarpetki na parapecie, za pół godziny mnie pyta co te skarpetki tam robią. Położył telefon na szafce w łazience - tydzień czasu go szukał. Pojedzie do lasu na grzyby, dzwonię do niego za ile będzie: za 3 minuty. A jest w lesie 40 km dalej, nawet śmigłowcem w 3 minuty stamtąd nie dotrze. No cóż, trzeba się przyzwyczaić.

Gość czy wasi faceci tez
tylko jak? jakos 3 lata sie tak mecze nerwicy dostane!!! jak szykuje obiad a potem kilka razy podgrzewam wrr

Gość no taaak
faceci niby rozni a wszyscy tacy sami, ja nie wiem jak my z nimi wytrzymujemy :/

Gość Ja np
Grzeje mu obiad jak już w domu jest :) ale zanim go zje to i tak zimny :D Bo pierw musi się nagadać :) a mówię do niego weź jedz bo będzie zimne odpowiedź brzmi : już tylko Ci dokończe. No ale i tak je praktycznie zimne. Jego pech nie będę po dwadzieścia razy grzać :)

Gość midaddadaa
to nie rob obiadu. albo zjedz sama jak nie przyjedzie na czas. a potem jak wroci powiedz mu ze jak jest glodny to niech sma sobie odgrzeje a ty gdzies wyjdz. ja w tyg, robien obiady. moj ma wekeendy wolne. Dzis mu mowie jak chce 2 danie niech sam zrobi. i zrobil kluski slaskie.

Nie miałam nigdy tego problemu. Nie gotowałam, jak chciał obiad, to gotował sobie sam. Jak zapomniał o czymś, to trudno, musiał się wracać. Nie matkowałam swojemu facetowi. Jest na tyle dorosły, żeby się ogarnąć.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Hehe powiem Ci szczerze, ja już ósmy rok się przyzwyczajam, a i tak czasami potrafi mnie takimi pierdołami wyprowadzić z równowagi :) Wczoraj mnie pyta na którą szczepienie w poniedziałek, a dziś do mnie mówi: to szczepienie we wtorek, a ortopeda kiedy? Już u siostry lecytynę zamówiłam :D

A ja NIGDY się nie spóźniam a jak się spóźnię gdzieś to sam jestem wściekły na siebie. Tak mam. A co do autorki, przygotuj wszystko na obiad i go nie rób. Jak wróci podpalasz gaz, włączasz piekarnik. Godzinkę poczeka. Ale żeby się przejmować tym, że facet je zimny obiad z własnej winy to nie jest normalne.

Gość czy wasi faceci tez
strasznie denerwuje mnie niepunktualnosc zwlaszcza jak cos sobie zaplanuje :/ chyba nie ma co planowac z facetami niczego...

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Ja robię tak jak kolega wyżej napisał. Szykuję, a z odgrzaniem czekam aż pojawi się osobiście w domu. Nie, że przez telefon mi powie: no już jestem pod domem. Bo często te jego już jestem pod domem do pojawienia się w domu zajmuje mu pół godziny.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Oj to prawda... Jak nie przypomnisz sto raz to nici z planów.

Gość lalale
Jej ale macie hujowo! moj mąż jak chce jeść sam sobie przygrzewa nigdy na niego nie czekam ! jak pisze zró mi kawe to robie a ze sie spożnił bo coś tam to pije zimną wcale sie nie przejmuje. Nie wolno tak nadskakiwac facetom . Mojej kol. motto ,, im wieksza suka ze mnie tym bardziej mnie szanuje,, coś w tym jest bo gdy nam bardzo zależy tym im mniej! jak rozumiecie o co mi chodzi !

Gość czy wasi faceci tez
dobre chyb zaczne ie do tego stosowac :p

Gość panna klara się zastanawia
Mój facet taki nie jest, ZAWSZE dotrzymuje słowa a jak się spóźnia to najwyżej 10 min i zawsze uprzedza

moj sie wprawdzie nie spoznia, ale jest wiecznie zakrecony, wstaje, idzie po cos i nagle wraca bo zapomnial po co poszedl, albo mowie cos, on mi odpowiada mija kilka sekund i pada magiczne" a o co pytalas"?, przestalam sie przejmowac, inaczej musialabym brac cos na uspokojenie :D

Gość a mój odwrotnie
o wszystkim pamięta, sprząta i ściga mnie za okruszki. do kuchni nie wpuszcza, bo wszystko robi tam lepiej, a ja jestem wandalem. I z psem wychodzi:D

Gość a mój odwrotnie
Very, obyś nie skończyła jako opiekunka Alzheimera:o

no psem tez wychodzi, ogolnie nie jest taki zły ;) co najgorsze, zamiast sie na niego złościć to podśmiechuję się w duchu, bo w tym całym swoim roztargnieniu to chyba nawet trochę słodki jest;) chociaz nie powiem, potrafi mnie doprowadzic do białej goraczki i wtedy lepiej jak zejdzie mi z oczu :)

Gość wy jesteście chyba pojebane
że tak czekacie z posiłkami na facetów..robicie krok do tyłu dla kobiet które walczyły o prawo do głosowania!! stawiacie sie w roli służących i poddanych co by się jakiś wasz obiad nie zmarnował...a co z prawami kobiet....dlaczego nie chchecie być na równi z facetami!! czy jakis facet czeka na was z obiadem?? watpię! prze baby podłe dziaąłcie w kierunku zagłady własnej płci i totalnego podporządkowania sie facetom!