Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaWmn

ZaCzYnAmY OdChUdZaNiE- Ku PiĘkNeJ FiGuRzE !!!

Polecane posty

Gość czarnaWmn

START 25.02.2013 !!!! DIETA ŻYWIENIOWA: PROZDROWOTNA, REGULUJĄCA WAGĘ, NISKOWĘGLOWODANOWA. Na podst.: Alan Ch.B., Lutz W. „Zycie Bez Pieczywa. Jak dieta niskowęglowodanowa może uratować życie PODSTAWY - LIMIT 72 G WĘGLOWODANÓW DZIENNIE (50-80g) patrz na opakowania!!! Pokarmy dozwolone prawie do syta: . Ryby, Mięsa (wołowina, wieprzowina, drób, ), kiełbasa, wędliny, podroby (wątróbka) . Jaja najlepsze śniadanie . Sery, śmietana ( twarogi, jogurt naturalny (bez cukru), mleko (nie za dużo) . Wszystkie rodzaje tłuszczu zwierzęcego, oliwa z oliwek . Sałatki, liście i łodygi warzyw (sałata, kapusta, brokuły, szparagi, brukselka, kalafior,) ogórki, pomidory (w umiarkowanych ilościach), papryka, kiełki . Wymienione produkty spożywcze możesz przygotowywać tak, jak lubisz: gotować, dusić na parze smażyć, piec, opiekać na ruszcie,. POKARMY DOZWOLONE W MAŁYCH ILOŚCIACH W RAMACH LIMITU 72 G WĘGLOWODANÓW DZIENNIE: . Orzechy, słonecznik, pestki dyni, wiórki kokosowe, otręby, zarodki pszenne, sezam, owoc. . pieczywo pełnoziarniste (zaw. węglowodanów. ok. 35 %) .czekolada gorzka (min. 80% kakao) WINO WYTRAWNE CZERWONE, Pokarmy niemal zakazane . Wszystkie produkty spożywcze zawierające węglowodany = mąka, skrobia, cukry: (pieczywo, makarony, płatki śniadaniowe, zboża, ziemniaki ,wyroby cukiernicze, rogaliki) . Słodzone pokarmy (jogurt, napoje, desery, cukierki, owoce kandyzowane, suszone) . ograniczyć sól Jak jeść? 2 , 3 posiłki dziennie (pierwszy ok. 7 9, ostatni max 19. min 2,5 godz. przed snem Wybierać produkty jak najmniej przetworzone, naturalne, gotowane - aldente na 10 min przed jedzeniem przekąsić jeść wolno, dokładnie gryźć nie popijać najlepiej pić na 0.5 godz 1 godz. przed lub 1.5 2 godz. po posiłku (woda nie gazowana, herbata zielona, Pu-erh)

Gość czarnaWmn
Kto dołączy ? :)

Gość szauata ;)
heej! ile wzrostu jaka waga i jaki cel?

Gość czarnaWmn
hej :) obecna waga 60kg wzrost 165cm Cel: 51 kg :) A ty ?

Gość justicy
powodzenia, ja właśnie zrzuciłam ostanie niechciane kilogramy. na bezstresowe chudnięcie polecam picie dużo wody, ruch i Nopalnę, http://visvitalis.com.pl/pl/p/Nopalina-454g/1917 działa i pomaga chudnąć. ta takie moje odkrycie sprzed dwóch miesięcy.

Gość szauata ;)
162 cm, 56 kg ;/ ogólnie jestem szczupła, ale mam duuuże uda ;/

Gość mderrrita
haahahah odkrycie raczej niezła reklama

Gość czarnaWmn
szauata ;) jak ci idzie ???

Gość Olcia Dubicka
Prawie całkiem zdrowa żywność. Sama przerzedłam na zdrowe jedzenia ale nie mam ścisłej diety i liczenia kalorii. Zdrowe jedzenie jest na prawdę super i nawet smaczne może być ;) Z tym że jakoś na samej diecie ciężko było mi schudnąć. Kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła mi tabletki odchudzające Forever Slim, pierwsze opakowanie dostałam od niej w prezencie a później kupowałam na allegro. W połączeniu z nimi udało mi się schudnąć 7 kilogramów w nie cały miesiąc stosowania. Do tego dużo spacerów z dziećmi. A jeszcze zostało 20scia do idealne figury ale już wiem że to tylko kwestia czasu ;)