Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszalina

Oczekiwanie na marcowy test

Polecane posty

Gość Koszalina

Zaczęliśmy starania o dziecko. Niecierpliwie oczekuję marcowego testowania, zastanawiając się, czy już może... coś tam się dzieje :). Jest tu ktoś jeszcze, kto być może zostanie mamą w listopadzie?

Gość Koszalina
A dlaczego miałabym cokolwiek szukać? Jest tu jakiś zakaz wstawiania nowych tematów, o którym nie wiem?

Gość anka skakanka :)
Ja mam właśnie miesiączkę,więc za jakiś tydzień będzie szansa i może pod koniec marca też będę oczekujaca:)

Witaj:) Ja mam ogromną nadzieję. Według ostatniej miesiączki miałabym termin na dzień urodzin mojego męża:) Ja testuje 9 marca a Ty?

Gość Koszalina
Witajcie:). Ja termin miesiączki mam na 10-go, ale pewnie też skuszę się 9-go:) To będą Wasze pierwsze dzieci?

Gość Koszalina
29 dni. Ja mam już jednego broja w domu, którego stworzenie poszło bardzo szybko:) i już tęsknię za drugim.

Gość aha123456
to moze i ja się dołącze:D, okres mam miec za tydz, czyli testowanie byłoby w marcu:) Corcie juz mam, 2 latka prawie, dziewczyny a nie zastanawiacie się by poczekac jeszcze te 2-3 miesiace tak by dziecko urodziło się juz na pocz 2014 a nie koniec 2013?:)

Gość Koszalina
Aha - witaj. A czy możesz wyjaśnić, o co chodzi z tym czekaniem?

Gość aha123456
oj wiadomo ze fajniej dziecko urodzic na wiosne niz w listopadzie czy grudniu, corke rodziłam koniec marca i nie trzeba było ubierac w te kombinezony, wiadomo cieplej itp, to chyba jasne:)

Gość aha123456
a pozatym lepiej się urodzic na pocz roku niz byc rok starszym rodząc się 2 miesiace wczesniej w poprzednim roku

Gość aha123456
Ponadto teraz dzieci idą wczesniej do szkoły, i zamiast szesciolatek pojdzie pięciolatek

aha to ty sobie czekaj.... Oby ci się udało tak jak sobie to planujesz... Mi jest obojętny miesiąc byle bym się doczekała

Gość aha123456
"ty sobie czekaj" pezciez mowie ze chcę się starac w tym miesiacu, chcialam tylko podyskutowac na ten temat co sadzicie. Oczywiście ze dziecko zdrowe i zeby było to jest najwazniejsze ale chyba mozna sobie pogadac, od tego jest forum