Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek206

Jaki kupić wózek??

Polecane posty

Gość Gosiek206

Witam Dziewczyny proszę Was o pomoc... Zamierzamy kupić w przyszłym miesiącu wózek. Mam okropny dylemat jaki wybrać. Mamy na oku 3: Roan 4 RUNNER 3W1 coletto marco polo 3w1 Espiro enzo evo 3w1 czy macie swje opinie na temat tych wózków a może doradzicie jakiś ciekawy wózek??

Gość natmik
maked 3 w 1

Gość noionateż
Ja mogę polecić roan 4 runner 3w1 :) Z czystym sumieniem. Ja kiedy zobaczyłam go w sklepie od razu się zakochałam i nie było mowy o innym, a przejrzałam ich całe mnóstwo. Lekki, zwrotny, wygodny, ładny, materiał świetnie się czyści, bo wystarczy mokra szmatka :) Akurat jakiś czas temu wystawiłam już swój na sprzedaż, więc polecam się jeśli mogę :) Zapłaciłam za swój 1500zł w sklepie, za ten chcę praktycznie połowę z tej sumy a wózek w stanie praktycznie idealnym, używany w sumie niecałe 7 miesięcy. Do tego dodaję śpiwory, gratisy. Odsyłam do ogłoszenia, a gdybyś była zainteresowana mogę wysłać dużo więcej bardziej szczegółowych zdjęć na emaila :) http://tablica.pl/oferta/wozek-4runner-z-bebe-beni-wersja-glebok-spacerowa-fotelik-samochodowy-ID2heMh.html