pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 dobrze, że nikt mi nie odpisał bo by mi się odpowiadać nie chciało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika 2323 Napisano Luty 24, 2013 twój czas sie skonczyl na kafe LOCHO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 jaki czas? to jest jakiś licznike? przekroczyłam jakiś limit? milion godzin już tu siedzę? a Tobie ile czasu jeszcze zostało? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikoletka22 Napisano Luty 24, 2013 chcialabys sie napic wodki z krolikovem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika 2323 Napisano Luty 24, 2013 widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 vódka z królikovem... no nie wię, to mogłoby być niebezpieczne :O ona jest taka piękna, że normalnie by mi się pewnie podobała, a co dopiero jakbym uchlała... zakochałabym się pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam środkowym palcem! Napisano Luty 24, 2013 Jestem aż taki leniuszek że czasem i po koopie,poopki nie podetrę.)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salut ! hayduk ! Napisano Luty 24, 2013 NoMa NoMa Jej NoMa NoMa NoMa Jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikoletka22 Napisano Luty 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 dragostadintej a potszyf o kupie jałowy. sie wysilić proszę o coś zabawniejszego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Armand van Helden:D Napisano Luty 24, 2013 nikoletka22 O-Zone - Dragostea Din Tei Przypomina mi się lato 2004,2005..... Heh to były czasy. Żyło się tak jakoś pełniej. Wyjazdy nad morze.... Wielkie uczucie. Teraz to gówno i choojoza! Ostatnie czy lata takie same i do doopy nie podobne. Chuj z tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam depresję kurfffa Napisano Luty 24, 2013 Czy to się jeszcze wszystko wróci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harry putin Napisano Luty 24, 2013 :( [_/ /\ ] [ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marry Reagan[R] Napisano Luty 24, 2013 [Czy będzie lepiej?!] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up 4 Ada Napisano Luty 24, 2013 ADA UP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 24, 2013 Oby nie było gorzej, bo lepiej to nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2013 a piertolicie. zacznijcie żyć teraźniejszością a nie przeszłością to będzie fajnie ja nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale głupie ale glupia Napisano Luty 24, 2013 :( no i masz, teraz i mnie dopadły wspomnienia, dzięx...ale to pewnie tez i wina alko :/ ahh chuj z tym...żyć sięjuz nie da...nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UP 4 Ada Napisano Luty 25, 2013 Palcu, jak byś oceniła autorkę tego tekstu: "Patrzec sie beda zawsze, ja mieszkam miescie z prawie 4 milionami mieszkancow i czesto moje buty przykuwaja uwage z tym, ze to sa buty drogie i rzadko ''spotykane''. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach