Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim problemem jest twarz

ratunku znacie cos na porost brwi?

Polecane posty

strasznie mi wypadaja, szegolnie nad jednym okiem... sa takie rzadkie, jest duzo przeswitow... wygladaja strasznie juz dlugo smaruje olejkiem rycynowym ale nic nie pomaga od dluzszego czasu nie odrastaja :( znacie cos taniego i skutecznego?

Gość ret4et4
narazie poki nie odrosna maluj cieniem do brwi. tezm ialam taki problem, ale po dluzszym czasie odrosly. a jak dobierzesz cien w odpowiednim kolorze i bedziesz robila to delikatnie i odpowiednim pedzelkiem to w ogole nie bedzie widac , ze je malujesz :) oczywiscie mowie o cieniu, nie o kredce i efekcie namalowych brwi

Gość 48733e
podobno brwi tak wypadają przy tarczycy. Przebadaj się.

Gość a czy wczesniej
robiłaś henne?

Gość tgujyjkhj
:o

Gość Wonski
Odzywka keratynowa w kapsulkach,polecam. Jakies 12,50zl a wystarczy na ..............bardzo dlugo

Gość bgfdg
gd

Gość 48733e
najpierw się przebadaj, naprawdę. Masz jakies chorobowe objawy? Bo jeśli nie bedziesz znac przyczyny to te specyfiki na porost nie pomoga ci niestety. To nie jest normalne, ze tak ci wypadaja, musi byc cos nie tak.

robilam henne ale dawno... w ogole mam dziwne brwi, wloski sa dlugie, krecone... czasami stercza w rozne strony wiec wyrywam sama :/ no i wypadaja... nie wiem dlaczego nad jednym okiem sa gestsze i inaczej sie ukladaja, a nad drugim marniutkie i tez inaczej sie ukladaja... kiedys mialam juz taki przypadek, nad drugim mialam rzadsze ale odrosly... mam nadzieje ze nad tym tez jakos odrosna :/

tzn mozna powiedziec ze tez sama je wyrywam, czasami skubie je palcami, to na tle nerwowym... no ale jakos specjalnie mocno nie rwe ich, i jakby byly mocniejsze to by tak nie wypadaly... i dlaczego tylko nad jednym okiem bardziej?

Gość 48733e
trrzeba bylo tak od razu. W takim razie moze masz jakas nerwice.

Gość martii5
RevitaLash, używałam tą na porost rzęs i rewelacja. Jedyny minus to cena

ehh nerwice swoja droga, ale co zrobi zeby krwi odrosly... slyszalam o jakims specyfiku, na brwi i na rzesy, ponoc rewelacyjny, ale za 200 zl, nie bardzo mnie stac :/

Gość klapaucius
mnie przy niedoczynności tarczycy wypadły prawie wszystkie,rzęsy strasznie przerzedzone miałam, dostałam tabletki,po roku brwi mi odrosły. Moze zbadaj sobie TSH,bo może masz ten sam problem.

no wlasnie chyba revitalash... ale cena odrzuca

jakis czas temu badalam systematycznie tsh, ostatnio w sierpniu, i nastepne badanie mam miec tez w sierpniu, wg doktor wyniki ciagle byly na optymalnym poziomie i nie trzeba zadnych lekow...

Gość a czy wczesniej
w moim wypadku rzęsy zmarniały mi po hennie. niby nie osłabia włosków aż tak, a jednak. no ale skoro miałaś ją dawno to też pewnie nie to..