Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.tmd

Czego nauczyly was matki przydatnego w zyciu?

Polecane posty

Gość W.tmd

?

Gość Monokrysztal prawdy
aby przenigdy nie ufac kobiecie i to ma sens, sprawdza sie w praktyce.

Gość ndsllsn
Mnie moja mama nauczyła tego abym miała szacunek dla siebie i innych,nauczyła mnie takich życiowych mądrości,nauczyła mnie sprzątać,malować,co do gotowania to nie lubię tego samego co mama więc ja gotuję dla siebie sama

Gość po 1,2i3
1.klamać 2.byc mstliwa 3.wykorzystywać ludzi Moja matka to kobieta bez honoru ,nie wie do dzis ( a wszystkie jej dzieci sa juz dorosle i na swoim) co to uczucia macierzyńskie.Dla niej liczyla sie tylko ONA.Nie odwiedzam jej i nie mam z nia kontaktu.Duzo czasu zajelo mi zaakceptowanie samej siebie.

Gość ret4et4
nauczyla mnie tego, ze w wieku 19 lat jestem narkomanka, mam powazne zaburzenia odzywiania, nie ptorafiestworzyc zwiazku, choruje na ciezka depresje. a mimo to ona uwaza sie za wspaniala matke a ja nie potrafie jej o niczym powiedziec. kocham ja bardzo a jednoczenie nienawidze

Gość ghjk
Miliona rzeczy, jak każdego z nas. Szkoda, że nie każdy to docenia, bo naprawdę wiele z tego, co potraficie i wiecie jest zasługą Waszych matek, nawet jeśli pod pewnymi względami się nie spisały.

Gość W.tmd
Mnie strachu przed ludzmi

Gość mnie nie uczyła nachalnie
raczej pokazywala , jak zyc, swoja postawą.Ze warto byc dobrym, tolerancyjnym, zyczliwym czlowiekiem, miec ambicje, dązyc do celu. Mama ( już śp. ) nie miala wrogów. Moze niektorzy uwazali ja za zbyt dobrą, za naiwną, ale byla zawsze szczesliwa, otoczona przyjaciólmi i odnosiła sukcesy, była przy tym zadbana i kobieca.

Gość cmsncks
nienawiści

Gość Moja Mama mauczyla mnie
wszystkiego :)

Gość spoko loko
Uczy mnie, jak myślec pozytywnie pomimo niefajnego zycia. Bardzo ją za to podziwiam i kocham ją najbardziej na świecie.

Gość sdfsdfasf
oszczędności, zaradnosci, dbania o dom, gotowania, różnych pierdólek typu: jak uprasowac koszulę, jak pociartwoać mięso, jak wyczyścic jakaś tam plamę. miłości, cierpliwości.. wszytskiego.