Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cudo

schudni i zarabiaj

Polecane posty

Gość cudo

Witaj Tego jeszcze Ci nie mówiłem, wiedzą o tym tylko moi partnerzy z programu partnerskiego 7MT. Zauważyłem, że większość osób, które rejestrują się w tym programie partnerskim potrzebuje czasu by się nauczyć pewnych kwestii, by zrobić swój system marketingowy etc.... Zauważyłem też, że niektórzy potrzebują czegoś więcej niż tylko szkoleń, potrzebują pogadać, zadzwonić, czy po prostu podyskutować przez skype, co oczywiście też robię. Ale to wszystko i tak sprawia, że kiedy nie ma się efektów to spada motywacja do działania. Dlatego postanowiłem, że nie będę już promował moich linków partnerskich od 1 marca. Tak! Ustawiłem już rotator linków, który będzie kierował na linki partnerskie moich partnerów. A ja będę tylko i wyłącznie to promował. Chyba rozumiesz, co to oznacza? Że będę promował Twój link partnerski. Średnio tygodniowo rejestruję ok 10-15 partnerów. Widzisz już te rejestrację i maile, jakie przychodzą na Twoją skrzynkę pocztową? Za każdego poleconego klienta czy partnera biznesowego, którego polecę dla Ciebie, Ty będziesz otrzymywał 5 dolarów, co miesiąc! 10 Takich klientów i masz 50 dolarów, co miesiąc. 10 osób to Pikuś, kiedy ja staram się rejestrować ok 15 osób tygodniowo. Podejmij decyzję! Dobrą decyzję dla siebie. Bo wiesz, biznesu nie zrobisz mówiąc cięgle, że nie masz kasy. A to przecież tylko 3 zł dziennie, które i tak wydajesz na pierdoły! Sorry za słowo, ale czasami szlak mnie trafia, kiedy otrzymuję maile typu "nie mam kasy by w to wejść". Dlatego tym bardziej powinieneś w to wejść i spróbować. No jak nie wejdziesz to i tak nie będziesz miał kasy! No, bo co może zmienić się w Twoim życiu, kiedy sam nie robisz w nim zmian! Dlatego podejmij decyzję i zarejestruj się, a będę promował Twój link partnerski byś szybko odnosił sukces w tym biznesie! >>>>>> http://www.7minpolska.com/?id=Handyworh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować