Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kot głupi

niesamowite, jak można było by się pomylić !

Polecane posty

Gość Kot głupi

I jak trzeba dbać o swoje sprawy bo można wiele stracić. Ale była selekcja, hehe nawet nie wie o co chodzi. Wyleczyłem ja idealnie, nawet już nic nie czuje, hehe i ma zajebisty powodzik, co by sobie wspaniała opinie o mnie wyrobić. Krzyżyk na drogę, będzie jej łatwiej, szkoda mi jej. W sumie ma już swoje lata. Teraz widzę jaką mam cudowną zonę. Boże gdzie Ona pasuje. Że ja niby taki piesek, o jejku. Pieskiem to ja będę, ale dla mądrej. Inteligencją powala hehe. Teraz to mogę napisać, bo uczucia już wygasły. Ja to jednak jestem mistrzem. Żal, oczywiście, ale przeszedłem swoje i napracowałem się w życiu, że hej i teraz nie chcę, żeby to się miało marnować z kimś takim. No i poznałem ją wreszcie do samego końca. Jak to można szybciutko i skutecznie się odkochać. Masakra, przeszła samą siebie. Ale bym się wpakował. Boże przy takiej się zestarzeć to jakiś dramat. Ale udawała i w końcu wyszło. Wszyściutko. Jaka to Ona jest dobra ojej, naprawdę. Ma mnie za dziecko, sama jest jak szczyl niespełniony zresztą jeszcze niestety. Biedna w sumie, sama jeszcze nie wie o czym mówi. Ale te jazdy po mnie, ona myśli, że tak mnie poznała i szkoli mnie jak psa. A ja byłem miły oj, bardzo, a Ona nachapywała się jak nienormalna, myślała, ze taki głupi jestem, a ja po prostu kultura ciepło i kilka akcji, w których pokazała co jest warta, kiedy są problemy. Egoistyczna suka, zapatrzona w swoje mądrości. Już mi kamień z serca spadł, a jeszcze się doszukiwałem w niej jakichś ludzkich odruchów, kilka razy powtarzałem sytuacje, a Ta bezbłędnie okazywała.... Dorwała się do narzędzia zadawania bólu jak szalona, mało i mało,a ja proszę, masz jeszcze i nie mogłem wyjść ze zdumienia. Po co takiej miłość. Każdy zasługuje na to, ale jak ktoś używa tego jako narzędzia to już szczyt podłości. Pozakładała na siebie setki przebrań, niby takich fajnych, a wygląda w tym jak przebieraniec, żałosne, chciałbym żeby się w tym kiedyś naprawdę zobaczyła. A ja się, źle ubieram podobno heheh to stań obok mnie teraz haha. A zresztą mam to już gdzieś, warto było się pomęczyć, szybko i skutecznie. To co umiem, mogła wykorzystać w dobrym celu, ale nawet się nie skapnęła o co chodzi i po co się przydaje myślenie. I mam gdzieś wasze opinie. Tak samo jak mam już gdzieś co Ona sobie o mnie myśli, to myśli co miała myśleć i Tyle, będzie jej łatwiej nie umrzeć ze zdziwienia. No tragiczny typ człowieka, no samo dobro. hehe pozytywna energia, a niech mnie gęś kopnie. Tyle ma co kupi, wszystko. Manipulacja, gdyby nie to to kroiła by mnie na plasterki i kazała w tym czasie się uśmiechać, i recytować za nią, jakie to ja mam problemy, hehe dlaczego niektórym życia zabraknie, żeby coś zrozumieć. brrrrrrr ojej. Oddaję ja za darmo, a nie przepraszam to Ona mnie zostawiła hehe. Faceci, nie dajcie się bo was oskubią do suchej nitki finansowo i emocjonalnie. Pzdr. cudowny dzionek dzisiaj będzie, chyba wśliznę się do łóżeczka odpowiedniego :)

Gość sucha Nitka
weź pigułkę :classic_cool:

Gość astafx
"kilka akcji, w których pokazała co jest warta" - rozwiniesz?

Gość Kot głupi
Kiedy dajesz wszystko na maks, w tedy dokładnie widać co Ona z Tym robi to proste. Lub kiedy są problemy, również proste.

Gość Kot głupi
hehe już się wyleczyłem pigułki nie trzeba haha, ale dziękuję :)

Gość astafx
dajesz na maks - tzn. co konkretnie dawałeś od siebie? i co ona z tym robiła?

Gość sucha Nitka
nie, nie wyleczyles sie chyba jeszcze :D

Gość Kot głupi
Weź przestań nie chce mi się gadać, taki system i już. Nie znasz ich ? Wiesz jak One Cie traktują kiedy im powiesz, że miałeś mało partnerek ? Rożne są akcje, setki. W ten sposób można się dowiedzieć wszystkiego, śpiewają dokładnie jak na spowiedzi, a myślą, ze uczą, heheh wredoty jedne.

Gość Kot głupi
moja zona jest debeściakiem, warta wszystkiego, a głupim mądralom mówimy nie papa

Gość lucekcekcek
co za melodramat