Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy teraz jtak jest

czy wystawiacie teraz ubrania na all po dzieciach ?> bo mam pytanie

Polecane posty

Gość czy teraz jtak jest

normalnie u mnie zero ruchu jakies marne 10 wejsc no nigdy tak nie było

Gość princessaofpersia
ja przestalam kupowac na allegro jakis rok temu, ceny z dupy, koszty przesyłki tez-jak mam dac z przesylka za uzywana tuniczke 30-40 zł to wole dołozyc troche i kupic nowa w sklepie a poza tym polowa tych dzieciecych ciuchów to zwykle szmaty, czesto z lumpeksów a wystawiane jako po swoim dziecku:O:O

Gość czy teraz jtak jest
no fakt poczta tak podwyzszyła ceny ze szok

Koszty wysyłki są strasznie wysokie teraz. Jak się nie kupi kilku rzeczy do jednego sprzedawcy to po prostu się nie opłaca. Nawet jak coś mi sie spodoba to cena +10 zł wysyłka i już nie bardzo to jest okazja.

Gość asiamamamninusiiiiiii
princessaofpersia- masz racje.... ja tez wole dolozyc i kupic cos nowego chociaz zdarza mi sie kupic jakas "szmatke" ale to mam kilka swoich sprawdzonych sprzedawcow co ciuszki sa po dzieciaciach. Ja sama tez od czasu do czasu sprzedaje ciuszki bo szafa nam pęka ostatnio sprzedalam 5 rzeczy i poszło szybciutko. teraz wystawilam kolejne 5 i nie ma zainteresowania mimo tego, ze piekne foto, ciuszki moim zdaniem ladne, w sta. idelanym wyprane pachnace .....

Mi zdarza się sprzedawać na Allegro.Ostatnio wystawiłam pakę ciuszków dla dziewczynki.30 sztuk-bluzki,bluzy,spodnie,2 kożuszki itd.Poszło za 40 zł plus koszty wysyłki 18 zł.Czyli 58 zł-czyli ok 2 zł za sztukę.Staram sie nie zawyżać kosztów wysyłki.Ta paka która wystawiłam pójdzie jako gabaryt b 2-5 kg czyli 17 zł.Sama nienawidzę kiedy sprzedajacy zawyżaja koszty wysyłki.Ostatnio chciałam kupić córce szlafrok,Cena 14,99 i 12 zł przesyłka jako list polecony ekonomiczny.Przecież ten szlafrok napewno nie waży wiecej jak kilogram więc przesyłka w takim razie powinna wynościć 5,90 zł.

Gość Bądź sobą
wypowiem się jako kupująca dla niemowlaczka, jeśli chodzi o używane ciuszki kupuje TYLKO firmowe(adidas, nike, puma) innych się nie opłaca, dodam np do bodziaków 5 zł i mam albo nowe ze sklepu(a wychodzi taniej bo nie płace za przesyłkę) albo dodam te kilka złotych i mam na allegro z jakimiś fajnymi napisami NOWE, a jak będę chciała używane to pójdę po prostu do lumpa i zamiast 10 zł dam 2-3zł...

Gość fghjm zsdfghjkjhgfd
ja kupowałam kilka dni temu dwie zabawki pluszowe postacie z bajki wylicytowalam je za 6 zl a przesylka 11 bo musi byc paczka bo listy podobno gina (sprzedaje na all od ponad 3 lat i nigdy nic mi nie zginelo)

Gość olaska1
nie moze byc list, bo wg nowych przepisow list ma byc plaski-np koperta z pismem, ksiazka, gazeta-kumasz?

Gość fghjm zsdfghjkjhgfd
pierwsze slysze od poczatku roku wyslalam kilkadziesiat przesyłek listowych i wszystkie doszly nawet kurtka w kopercie A 4 bynajmniej płaska nie była uwierz mi:)

Gość fghjm zsdfghjkjhgfd
ja zawine w stretch to jest płaskie ,a te maskotki są płaskie ,ale Pani miala swoje widzimisie i jestem ciekawa jak dojdzie jaka bedzie oplata na przesyłce...

Gość Bądź sobą
na licytacjach rzeczy typu maty, zabawki, ubranka firmowe się opłaca, ja kiedyś śpiworek za 2,50 wylicytowałam więc też się opłacało, ale tak to używanych nie kupuje i nie sprzedaje, bo się nie opłaca ;)

Gość udaLO SIE MI
Sprzedawałam na allu jakieś 2 lata temu,paki ciuchów dla dzieci i paki dla mam w ciązy.Dorobiłam się tyle że kupiłam własne 3 pokoje !!!! Teraz juz dalam spokój ,mam inną firme .Wtedy to były czasy :)Kupowałam 30 szt ubranek za np 20-40 zł a sszły w zestawach po 280-350 !!!!W tygodniu wystawiałam 15 aukcji .oj to se ne wrati ale mam mieszkanie !!!!!

Gość udaLO SIE MI
dodam że mieszkałam w kawalerce,zawalonej 2 lata górą szmat ale było mineło .