Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weseleV.O.

pytanie o Villa Otwock

Polecane posty

Gość weseleV.O.

Czy był ktoś na imprezie w Villa Otwock? Mam mieć tam wesele i denerwuję się, bo znalazłam różne opinie w necie... Jak wam się podobało? czy jedzenie było ładnie podane? jak sprawowała się obsługa? czy donosili tak jak należy jedzenie i dbali o czystość i pełne półmiski? wszystkie uwagi i spostrzeżenia mile widzane:) Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością:)

Gość Ania0607s
Ja tz mam tam wesele i coraz bardziej sie denerwuje, bo opinie niestety sa jakie sa. Czy wiesz juz cos moze? Jak Twoje wesele?

Gość gość
ja mam wesele zaplanowane na 2014 rok i również mam coraz więcej obaw... Dziewczyny a możecie zdradzić ile płacicie od "talerzyka"?

Gość gość
witam trochę "odświeżam" temat: czy ktoś może podzielić się swoimi opiniami jeśli chodzi o wesele w Villa Otwock? cenę mają niemałą, a opinie znaleźć można różne.. będę ogromnie wdzięczna za pomoc.. pozdrawiam

Gość alina347429523756238
Hej, też bym chciała odświeżyć temat - ktoś miał wesele albo był na weselu w villi otwock? Szukam fajnej sali na wesele i ta nam się bardzo podobała, ale naczytałam się różnych opinii i chętnie porozmawiałabym z kimś, to rzeczywiście wie coś na ten temat.

Gość gość
Organizowałam przyjęcie w Villa Otwock było ekstra, też bałam się opinii ale na prawdę było super. Rozmawiaj z Panem Łukaszek a wiele ci pomoże.

Gość gość
Niestety nas oszukali i okradli z zaliczki. Maja juz 3-cia nazwe firmy i kolejnego pseudo wlasciciela. Zbieraja zaliczki i oglaszaja upadlosc. Kelnerom nie placa pensji. Catering na wesela przywozi połowę tego co bylo zamawiane. Dupa a nie dom weselny!