Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inspector_electro

Pomocy

Polecane posty

Szczęść Boże. Mam 32 lata i mam na imię Dominik.Chciałbym aby tego maila przeczytał ktoś z księży. Zwracam się do Was z prośbą.Zacznę od tego ,że nigdy nie żebrałem i dla mnie jest to wstyd.Boję się pokazać osobiście bo się wstydzę.Mam 2 dzieci oboje chodzą do szkoły.Ja i maużonka oboje nie pracujemy.Ja pracuję tylko dorywczo jako elektronik nie jestem po tej szkole.Ods jakiegoś czsu jest nam bardzo ciężko.Długo się zastanawiałem co zrobić ,opieka społeczna pomogła nam na jesiemi i nam już nie przysługuje.Rodzina no jest taka jaka jest nie chcą pomóc bo każdy mówi "nie mam".Nie jesteśmy rodziną patologiczną ,nie nadużywamy alkoholu ale niestety oboje z żoną palimy papierosy.Kombinowałem na różne sposoby ,aby utrzymać rodzinę.Od listopada mi się to udawało, ale teraz jest najciężej w dodatku w niedziele skończył się gaz w butli.Jestem zdesperowany i nie wiem co mam robić ,dla tego piszę do kościoła może On pomoże. Jeżeli wogóle ktoś zwróci uwagę na tego maila, to bardzo bym prosił ojakąś pomoć finansową lub jakoś inaczej.Mam internet w domu więc kontakt jest. Napisałem najszczerzej jak potrafię.

Gość ffgfgggghgh
teraz wielu ludzi tak ma, ja nie mam pracy, moi rodzice pracują za grosze, podwyzki nie mili od lat, a ceny coraz wyższe, wszystko idzie w gore:woda, prąd, czynsz, bilety, jak zyć? nam każą pracowac do smierci, bo niby kryzys, a sobie przyznają milionowe premie... i ciagle im malo.

Gość ffgfgggghgh
ja tez, a ten facet był glupi bo mogl cicho planowac, a nie na necie pisac. ja mysle, ze on chcial po prostu sławy, a nie ich wysadzic w powietrze.

Gość ffgfgggghgh
Może nastepny będzie miał więcej szczęścia, bo jak patrzę na te ryje co sobie ciągle dają podwyżki, a nam zaciskają pasa, to rzygac sie chce...

Echhh szkoda nerwów jeszcze żeby młodych sadzali na miejsca starych ,może coś by się poprawiło.A tak wogóle to są tu jacyś ludzie którzy by pomogli? choć na pare dni może wpadnie jakaś fucha, może ktoś przyniesie coś do naprawy.

Gość ffgfgggghgh
daj bardziej chwytliwy temat, cos w stylu: blagam ludzie pomozcie mi, nie mam na zycie.

Gość ffgfgggghgh
oglos sie na innych forach, na gumtree itp.

Gość sylwia3479
skoro stać Was na papierochy to znaczy,ze biedy nie ma-proste:)

Gość qwerty...
ja zawsze mówie tam gdzie sa papierosy tam biedy nie ma.Jeszcze zonka pali,to juz w ogóle szok.Na co kobiecie papieroch w gębie jak butla po gazie pusta. Mnie jak bida przycisneła rzuciłam palenie z dnia na dzien bez cyrkowania i zyje.3 stówy miesięcznie w portfelu,to juz dobre zakupy na kilka dni.Ale medal dla autora za szczerość i odwage.No niestety ale tak dobrze nie ma,nie pracowac,palic i jeszcze zakupy robić.Fizycznie niemozliwe.

Gość sylwia3479
sylwia ty idiotko pewnie rzuciła się jakaś niepaląca, która goowno rozumie sam jesteś idiotą/idiotką ale to inny temat owszem,obecnie niepaląca ale jeszcze 3 lata temu zmagałam sie z tym parszywym nałogiem i wiesz co? jesli sie chce NAPRAWDE rzucić palenie to nikt mi nie powie,ze to nie wykonalne-tym bardziej jak bida w domu piszczy i nie ma co do gara włożyć. autor pisze,ze kupuje tytoń za 9 zł od wujka...za 9 zł można wyczarować całkiem pożywny obiad,ale nie,lepiej puscic kase z dymem.