Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariannaU.

Jak dorobić szybko kilkaset złotych

Polecane posty

Gość izabella. . m
Ja tez bardzo chetnie moge przepisywac tekst! Prosze o kontakt na iza302@wp.pl

Gość dorotttka
Marianno podaj jakies namiary na siebie nr gg. W tej chwili nie moge podac ci mojeg o bo kprzystam z tel.ale jak jutro bede przy komputerze to sie odezwe.

Gość kokpopo
na co potrzebujesz tych pieniedzy??

Gość rtyrty
jakbyś dorotka miała duzo tych teksów to ja też poproszę zoska25@poczta.onet.pl

Gość G.o.ś.ć
Jeżeli to pilne, to zastaw coś w lombardzie, chyba do miesiąca czasu możesz wykupić z powrotem, ale szczegółów dokładnie nie znam.

Gość dorotttka
Marianno wyslaam Ci numer gg na maila. Praca jet pilna wiec czekam na kontakt dzis do wieczora. jesli ktos jeszce jest chetny to piszcie.tylko powazne osoby

Ja piszę szybko, chętnie dorobię przepisując teksty, mogę prosić o namiary jakieś do Pani Dorottki?

Gość dorotttka
Eleno podaj jakis namiar najlepiej gg

Gość MariannaU
Dziękuje serdecznie osobie która usunęła mi z tego tematu adres mail, na szczeście Dorota zdążyła mi wysłać maila :) Na razie jeszcze nie wiem nic konkretnego, wiec może są tu jakieś inne osoby z propozycjami zarobku albo pomysłami jak sobie bez wysiłku dorobić ?

Gość nclkdvlkds
up

a co myślicie o dorobieniu jako statyści , epizodyści lub w jakiejś produkcji dla amatorów ???Dużo jest teraz takich ogłoszeń . Może to jest też jakiś sposób? Marianna , sama śledzę testowanie leków ale na chwilę obecną nie ma żadnego programu dla tzw.pacjentów zdrowych - też ciągle szukam sposobu na dorobienie a właściwie zarabianie nie mogąc znaleźć pracy stałej . Znalazłam mnóstwo ofert agencji reklamowych - stawki ok. 50 zł dziennie ale zawsze to coś jesli wyjdzie parę dni w miesiącu !. Mozę ktoś ma jeszcze jakiś pomysł na najbliższe dwa -trzy dni aby móc normalnie dorobić ??? Może ktoś potrzebuje tłumacza j.włoskiego, copywritera , korektora tekstów ????? Bez głupich i niemoralnych propozycji proszę :)

Gość MariannaU
Mika, dzięki za podsunięcie fajnego pomysłu :) Tyle tylko, że słyszałam że kariera statysty jest krótka bo ciągle szukają nowych, nieopatrzonych nigdzie twarzy. Co do Dorotki to przestrzegam, najpewniej jest naciągaczką, oferuje 4,5 -5 zł za strone A4, miałam przepisywać dokumentację do jej doktoratu, oczywiście bez żadnej umowy, wszystko na gębę. Przestała się odzywać kiedy poprosiłam żeby się jakoś uwiaygodniła, napisała z jakiej jest uczelni, jak się nazywa, co wykłada, dała np. swojego facebooka.

Gość MariannaU
Mika, a gdzie Ty mieszkasz ? Bo teraz patrzę na oferty dla statystów i nie ma zapotrzebowania na nich w Polsce wschodniej, południowo-wschodniej, tam gdzie mieszkam.

Gość MariannaU.
Palalalam, nie czytałaś mojej wypowiedzi z 11:00 ? Dorotka jest najprawdopodobniej naciągaczką.

Gość Dorotko ja tez poprosze
Marianno jak to ?

Gość MariannaU.
Dorotka oferowała mi 4,5 -5 zł za strone A4, miałam przepisywać dokumentację do jej doktoratu, oczywiście bez żadnej umowy, wszystko na gębę. Przestała się odzywać kiedy poprosiłam żeby się jakoś uwiaygodniła, napisała z jakiej jest uczelni, jak się nazywa, co wykłada, dała np. swojego facebooka. Wyciągniecie wniosków z tej sytuacji pozostawiam wam...

Gość MariannaU.
up

Gość fbdfndf
up

Gość Zdrowakawa
Jak ktoś chce zarobić 1000 zł wiecej zapraszam do kontaktu , plissss tylko poważne osoby ,promocja kawy z Malezji w necie

Gość kingusialove
no szkoda że sponsoring u ciebie odpada bo te 500zł zarabiam w 4 godziny....

Gość dedededede
ja też z chęcią chciałabym dorobić:D

Gość v tuyt
kamerki lub taniec na rurze

Rozejrzyjcie się po internetowych giełdach pracy.Jeśli dobrze znacie angielski, spokojnie znajdziecie pracę zdalną na amerykańskim rynku, np. jako virtual assistnatn itp. Powodzenia.

Gość dorottttka
Szanowna Pani Marianno a moze Moniko.jak widzisz moja decyzja o niepodawaniu tobie moich danych osobowych byla bardzo sluszna bo nie masz oporow przsd oczernianiem ludzi na forum. Guzik mnie ruszaja twoje ostrzezenia bo nic o mnie nie wiesz i to cie chyba najbardziej boli ze nie udalo ci sie mnie szantazowac.jestes dla mnie niepowazna osoba.na szczescie od razu cie przejrzalam i bylam ostrozna w kontakcie z toba. Poza tym spodziewalas sie podpisania umowy o prace zalosna babo?

Gość prawictwo pospolite191
a jak będziecie mieć szczescie jako galerianki , to trafiscie na jakiegoś prawika i nia zarazi was HIVEM

Gość dorottttka
Mariannie vel Monice to bez roznicy bo przeciez jej na czasie zalezy hahahaha wazne zeby umowe podpisali hahahahaha

Gość madziuuula1005
dorottttka ja chętnie podejmę sie takiej pracy lojalnie potrzebuje kasy czy to aktualne jeszcze?

Gość dorottttka
Madziula na ta chwile juz niestety nie bo juz ktos to dla mnie robi :)

Gość ZARABIANIE PASYWNE TYLKO I
Co? Ja robię tipsy w jednym z salonów w Warszawie. Gdybym miała jeszcze coś sprzedawać z lumpeksów brudne stare łachy to bym się narobiła i w długach pogrążyła (próbowałam to robić 7lat temu-paranoja !)

Gość ZARABIANIE PASYWNE TYLKO I
A co to czasu jaki poświęcasz to tam na stronie masz automat Można zautomatyzować swoją pracę ja np zszukam programisty któremu zlece napisanie programu który mi to ułatwi zleciłam tez napisanie specjalnego skryptu,który pomoże mi zmaksymalizować efekty-tutaj nie trzeba być informatykiem, trzeba pomyśleć, zacząć coś robić i zastanawiać sie, jak to ulepszyc a resztą zajmą się specjaliści Finansujesz wszystko ze swoich dochodów pasywnych-proste! Inwestujesz zarabiasz i żyjesz jak do tej pory mając te kilka stów więcej na koncie a z czasem może zechcesz rozwinąć skrzydła,przynajmiej będziesz miła za co, bo łatwiej zaoszczędzić jak ma się jakieś dodatkowe zródła!