Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

dlaczego ludzie są tacy

Polecane posty

wredni,niemili...ja już nie wiem, czy tylko mnie to spotyka? gdzie bym nie poszła,wszędzie te baby są dla mnie takie nie miłe,jakbym nie wiadomo co im zrobiła,a ja jestem spokojna osobą,zawsze jestem miła dla każdego,nigdy nie zrobiłam nikomu nic złego,a wszędzie ludzie mnie źle traktują,okropnie się przez to czuje,mam ogromną niechęć do ludzi,powiem nawet,że przez to ich nie lubie i nawet nie chce mi się nigdzie wychodzić.nie wiem co mam z tym zrobić :O

Gość GraTorrinoi
Też to widzę niestety...

Gość prawda jest taka,ze
musisz to olac lub zaakceptowac. chamstwo ludzi wynika z ich problemow, zazdrosci. ogolnie z czynnikow negatywnych. ktos kto jest w zyciu szczesliwy jest czlowiekiem milym. ktos nieszczesliwy musi swoje niepowodzenia odreagowac i jest po prostu chamski.

Gość 35 i ani roku
olej ich. Jesteś wrażliwą osobą -musisz nabrać dystansu. Ile masz lat? Ja kiedyś też tak miałam z czasem zrozumiała że ludzie są egoistyczni i obnoszą sie ze swoimi problemami.Np. Pani ekspedientka -nie miła ,ponura ,powolna-tak naprawdę zmęczona samotna matka,zmartwiona i nieszczęśliwa-a ty myślisz że ona dla ciebie taka niemiła

Gość wejherland
mam to samo , kurwa Ty do kogos z życzliwością a te lochy kurwa chamskie ja pierdole, ludzi w ogole nie stać na odrobinę zyczliwosci. Co sie przejmujesz :D kurwaaaa tego nie zmienisz.

no tak tylko,że ja tez mam problemy,ale jakoś nie wyżywam się na innych ludziach. a najgorsze są te baby w urzędach albo niektórzy lekarze, powinny się cieszyć kierdy,ze mają dobrą pracę,a nie jeszcze sie za to wyżywać

ja mam dopiero 21 lat,a bardzo często spotykam sie ze złym traktowaniem,niestety sie tym przejmuję,bo jestem wrażliwa, i jak ktoś mnie wyzwie to nawet nie potrafie tego samego zrobić :O beznadzieja