Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleks999992

Nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość kleks999992

A wiec zaczne od poczatku. Moja dziewczyna wyjechala do niemiec w pazdzierniku. Mieszka tam razem ze swoim rodzenstwem. Na poczatku byly codziennie rozmowy na skajpie czy przez telefon. Nawet gdy poszla tam do pracy to sie nie zmienilo. Caly czas mowila ze znajda dla mnie tam prace i zamieszkamy razem i bedziemy razem i wogole bedzie fajnie. No coz tak mialo byc. Ale od jakiegos czasu nasz kontakt jest slaby. Musze sie prosic upominac o rozmowe. Dzisiaj odkrylem ze pisze z kilkonma facetami. Ma utowrzone dwa konta na skype. z jednego dzwoni do mnie i reszty rodziny. A z drugiego gada z tymi faceetami. Nasza rozmowy trwaja po 15 min. Po czym mowi ze jest spiaca i idzie spac. A tak naprawde wlacza to drugie konto. I pisze do puzna w nocy z tymi facetami. Niewiem co mam robic. Powiedziec jej ze wiem o wszystkim?

zjadlo mi moj post na twoja odpowiedz :-( Ale moze ten sie ukaze :-D Tak powiedz jej , ze wiesz, ze nie zamierzasz byc oszukiwany. Nie zyj uluda , bo to bedzie tylko wieksze rozczarowanie .Jak ma inne plany , to jasno niech to powie, a jesli bedzie krecic, to chyba sam wiesz, co w takiej sytuacji nalezy zrobic. Oszustom, kretaczom mowimy -NIE!!!!!

Gość kleks999992
A co najsmieszniejsze kilka dni temu zapewniala mnie jak to bardzo mnie kocha. Jak to bardzo teskni za mna i wogole. Przeslala mi link na yt do jakiejs piosenki ze niby mnie kocha. Nie wierze jej i nie ufam.

A jak na to wpadles, ze ona ma dwa konta na skype? Ma cie na obu na liscie kontaktow, czy jak?

Gość kleks999992
Ma konto na mypolacy. I tam podawala swoje drugie konto. A o tym portalu sama mi sie przyznala. A haslo samemu odgadlem.

Gość Bubble Shooter
Kopnij ja w dupe-ona zaczela juz nowe zycie, bez ciebie, tylko zapomniala Ci powiedziec.

Gość kleks999992
No coz proboje sie z nia skontaktowac ale nie ma wogole reakcji z jej strony. Chce z nia o tym wszystkim pogadac. Chce jej powiedziec ze wiem o tym.

Gość pewien dziadek
mówił ,że dupczą ją niemcy

Gość Bubble Shooter
I co Ci to da?

Gość kleks999992
Co mi to da. Chyba lepiej powiedziec to telefonicznie czy przez skaypa. Niz napisac jej esemesa jak dzieci z gimnazjum czy podstawuwki.

Gość Bubble Shooter
Ale dlaczego to Ty masz dzwonic i blagac o wyjasnienia? To ona powinna wyjasnic sprawe.

Gość kleks999992
Nie che jej blagac o wyjasnienia. Moze troche zle mnie zrozumiales. Ja poprostu chce jej powiedziec ze wiem o wszystkim i tyle. A to czy bedzie mi sie z tego tlumaczyc to juz jej brocha.

Gość Bubble Shooter
No dobrze, powiedz jej ze wiesz o wszystkim i ze to koniec. Krotko i na temat. P.S. nie jestem facetem :D

Gość fotel
naprawdę nie wiesz co masz robić? jesteś jakąś ciotą czy może wyborcą PO? pogoń lafiryndę .prosta sprawa.

Gość kleks999992
Moze to nie jest zdrada albo i jest zalerzy jakto na to patrzy. Ale mnie to bardzo osobiscie zabolalo, ze osoba ktora mowi, ze kocha jest w stanie tak oklamywac.