Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda-żolnierzowa

Witam,

Polecane posty

Gość mloda-żolnierzowa

dzis moj narzeczony zaczal prace w wojsku, mamy male dziecko. Powiedzial,ze koncza o 15 ale bedzie najpozniej o 18. Domyslam sie, ze zapoznal sie z nowymi kolegami i ida na piwo,dlatego tak. Nie jest on jednak typem lubiacego wypic, w dodatku zdrowie mu nie pozwala. Raz na jakis czas piwko lub dwa i tyle. Moje pytania sa takie: czy to prawda, ze czesto zolnierze wracaja do domu pozniej niz powinni? jak mam reagowac gdyby czesto wracal pozno bo koledzy tak wracaja?

Ja Ci odpowiem, ale zapewnie Cie moja odpowiedz nie ucieszy. Z powodu wykonywanego przeze mnie zawodu często mam do czynienia z przemocą doowa. W 9 przypakach na 10 sprawcami są wojskowi lub policjanci. Nie zdziw sie jak za kilka lat czeka Cie to samo. Wojsko to patologia, bardzo spacza ludzi. Właściwie to Ci współczuje...nigdy w życiu nie związałabym sie z policjantem albo wojskowym.

Gość mloda-żolnierzowa
no ok slyszalam o tym, ale mi chodzi zeby ktos mi odpisal na pytanie... jak reagowac w razie czego by dotrzec do czlowieka?

Gość mloda-żolnierzowa
czy ktos pomoze?

Gość dorothe.m
co za bzdury tu pisza...ze wojsko,policja to patologia.To nie zawod spacza ludzi,a charakter,wpywowosc,wartosci z domu.Jestem zona oficera i jakos nie jest spaczony,zadnym tyranem nie jest.Moge jedynie powiedziec,ze jest najlepszym czlowiek,jakiego spotkalam w zyciu.Mam nadzieje,ze Twoj facet jest duzym chlopcem i nie kieruje sie potrzebami kolegow:P

Wiesz, wiele zależy do jakiej jednostki trafił jeśli chodzi o czas pracy.

Gość mloda-żolnierzowa
Ogolnie bedzie konczyl o 15.00 ale nie ma go wiec chyba poszli na to piwo. Chce tylko wiedziec jak nie dac sobie wejsc na glowe, bo on niestety,ale towarzyski jest, z kolegami wychodzic lubi - jak na razie w granicach rozsadku i nie w nocy, ale jestem zdania ze czlowiek sie zmienia i zmienic go moze wszystko.

Gość dorothe.m
Kazdy ma swoj rozum.Porozmawiaj z Nim,skoro sie obawiasz,ze nie chcesz byc wiecznie czekajaca kobieta(zona)na Swojego faceta.Ja z tym problemu nie mam.

Gość mloda-żolnierzowa
*

Gość mloda-żolnierzowa
mysle o tym, ale w jaki sposob? ,,kotku, jesli koledzy lub wojsko zmieni cie na gorsze, to odchodze,, ?