Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 letnja

za ktorym razem kobiety osiagaja orgazm?

Polecane posty

Gość 20 letnja

Tak mniej wiecej. Bo za pierwszym to wiadomo ze nie ale za drugim czy trzecim juz powinno byc? Bo moze jakas chora jestem?

Gość szamoni
nie za którym razem,a za którym partnerem

Gość zależy z kim
zależy z kim...

Gość prawictwo pospolite181
za mną za pierwszym

Gość Pysikakk
ja pierwszy raz miałam z jednym partnerem, potem pol roku przerwy zaczęłam współżyć z drugim i z nim po chyba3-4 razach zaczęłam odczuwać orgazm. Orgazmu trzeba się przede wszystkim nauczyć, musisz wyczuć kiedy jest ci najlepiej, jakie pozycje jaki "kąt nachylenia", jaka częstotliwość ruchów.

Gość 20 letnja
Bo wlasnie moj partner ma 14 cm. Czy to moze byc powod??

Gość Fshgafd
Ja dopiero po roku nauczylam sie odczuwac orgazm taki pochwowy.

Gość szamoni
nie słuchaj takich głupot,ze orgazmu się trzeba wyuczyć,bo taki orgazm jest taki sam jak go sama sobie zrobisz,a ten z druga osobą musi być spontaniczny,a nie wyuczony

Gość Fshgafd
Wielkosc nie ma znaczenia. Z partnerem, z ktorym zaczelam osiagac orgazm dostalam go mimo jego 12 cm. Jak juz sie nauczysz go osiagac to bedzie z gorki:). Bo to nie tylko od niego zalezy. Twoje cialo musi sie przyzwyczaic.

Gość gerge
Ty autorko masz 10 lat czy ile? możesz i przez 20 lat nie mieć orgazmow, zalezy kiedy sie ich nauczysz

Gość Fshgafd
Nie jest taki sam, co Ty pieprzysz? Z masturbacja jest tak samo. Najpierw cialo uczy sie reagowac na taki dotyk. Po jakims czasie jest inaczej. Teraz osiagam orgazm za prawie za kazdym razem, niezaleznie od partnera. Tylko to trwa. Seks nie jest czyms mechanicznym i nie ma recepty na to kiedy dostaniesz orgazm, a kiedy nie. Twoje cialo bedzie sie uczyc odbierac rozne bodzce. Kurcze sprobuj z wibratorem bez pobudzania lechtaczki- zobaczysz, ze nie za pierwszym razem dostaniesz orgazm.

Gość 20 letnja
No 20 lat mam. Pozno zaczełam wspolzycie wiec sie martwie o co chodzi.

Gość szamoni
po prostu facet nie jara cie tak jakbyś tego chciała,pozmieniaj sobie,aż trafisz

Gość gerge
hehehehe no pozno jak cholera :/ kiedy chcialas? w wieku 12 lat?

Gość 20 letnja
Zazwyczaj w wieku 17 czy 18 lat. 20 to dosc pozno. Nie chce go zmieniac z powodu orgazmu bo go kocham ale kurcze ciezko bedzie tak bez.

Gość szamoni
ja w życiu bym nie chciał,zeby moja dziewczyna powiedział mi,wiesz nauczyłam sie miec z tobą orgazm:-D przecież to dramat

Gość szamoni
poczekaj,może chłopak się rozkręci,a jak po roku dalej nic,to sie zastanów,ale orgazm w zyciu to nie wszystko

Gość Pysikakk
Moj narzeczony ma na oko własnie 12 cm i mam orgazm prawie za każdym razem.

Gość 34343400000
wymien go, ty bedziesz miala orgazm a on o 1 laske wiecej na koncie

Gość 34343400000
kurwa a co za roznica czy 17 czy 14 to to samo,

Gość Pysikakk
szamoni - żadna ci tego nie powie, ale takie są fakty. Choćbyś nie wiem jak się starał, to jeśli kobieta się nie skupi na seksie, bedzie mysleć o niebieskich migdałach to nie dostanie orgazmu, no chyba, że jest naprawde niewyżyta i nie bzykała się przez rok.

Gość dsdssdsd
sdsdsdds

Gość dsdssdsd
fg

Gość szamoni
jeśli kobieta nie skupia się na seksie,to po co go uprawia? mam ochotę to inicjuje zamiary,a jak jestem odrzucony to znaczy,ze ona nie ma ochoty,chyba że wy tak macie,facet proponuję czy daje sygnały a wy : no jak chcesz,albo musisz,to poskacz sobie a ja sobie poczytam,albo paznokcie sobie zrobię...jeżeli sie nie skupia to znaczy,że albo jest oziębła,albo partner jej nie odpowiada,tylko jego auto np.Prawdziwy orgazm zawsze się da wyczuć,ponieważ natury nie oszukasz i reakcje są spontaniczne,gdyż pewnych rzeczy wymusić się nie da,jeżeli miałas prawdziwy orgazm,podkreslam PRAWDZIWY to wiesz o czym mówię

Gość bombbbba
z reguly to za 25 razem , pozniej to tak co 5-6 razy

Gość serce choć popekane...chce bić
że ja kurwa nie mam takich problemow. jak mnie facet kreci i jestem mokra und podniecona na maksa to wystarczy ze wsadzi i juz odlatuje...

Gość szamoni
to jest też główna przyczyna tego,ze więcej z was się puszcza na boki,kazda chce mieć doznania takie jakie natura umięściła w jej podświadomości,facetowi przychodzi to łatwiej,taka jest prawda

Gość istnieje, i bardzo lubi
katoliczki nigdy, no może jak biskup ja bzykni

Gość szamoni
i własnie o taką odpowiedż mi chodziło,kolezanka powyżej ujęła to krótko i właściwie dla tematu

Gość 23latka1993
Ja swój pierwszy raz miałam rok temu. Podczas pierwszego razu wiadomo, ze nie czułam się komfortowo. I przez ponad pół roku nieuprawa łam seksu. Mój drugi raz już z innym partnerem był też bolesny i krótki. Wręcz czekałam na koniec. I tego samego dnia jeszcze raz zdecydowałam sie na stosunek. Ten jednak był dłuższy i juz tak nie bolało. Skupiłam się tylko na przyjemności. Tzn zamknęłam oczy i o niczym nie myślałam. Mój partner większyl tempo i poczułam, że coś zaraz się stanie, dreszcze na całym ciele i chciało mi się krzyczeć. Wiec w skrócie ja osiągnęłam swój orgazm przy 3 stosunku.