Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalezna piekna i nie tylko

przed wczesny wytrysk

Polecane posty

moj partner ma z tym problem i mnie to nie zadawala nie wiem jak mu o tym powiedziec.

Gość może ktoś ..
To co masz za problem.Podobno piękna itd. nie ma problemu tu tylu długodystansowców.

nick nie koniecznie musi mnie opisywac.kocham mojego mezczyzne i nie szukam innego.

Gość może ktoś ..
Powinnaś się trochę oszpecić to u niego opóźnisz wytrysk Podejrzewam,że jesteś za piękna i za zgrabna.Na pewno masz za gładko wygoloną i pachniesz drogerią.

Powiedz mu, że chcesz z nim poćwiczyć...przedłużanie 'stosunku'. Po m-cu będzie O'K. Pod warunkiem, że będzie pilnym uczniem.

poza tym to chyba wszystko rodzi się w głowie, wiec może mu zasugeruj, żeby zaczął myśleć o czymś nie zwiażanym z seksem...o cmentarzu np. :( dość drastyczne ale jak ma pomóc to czemu nie?;)

Chyba masz rację.Jestem piękną kobietą o cudownych nogach,buzia jak u księżniczki,a i nawet tak myślę.Podobam się sobie.Jestem cała wydepilowana nawet w dupci.Rosną mi wszędzie włosy i często się golę dlatego jestem taka gładziutka. Może dlatego,że jestem taka piękna on ma przed wczesny wytrysk.Muszę coś z tym zrobić może tylko przed kopulacją z moim ogierkiem się oszpecę.