Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINGA22202022

Jakie były piersze objawy ciąży u was ?

Polecane posty

Gość KINGA22202022

Witam wszystkich , nie wiem czy był już taki wątek czy nie . Ale ciekawi mnie jakie były wasze pierwsze objawy które dały wam pewność że jesteście w ciąży ? ja jeszcze nie jestem , ciekawi mnie ten temat bo każda ciąża jest inna i inne ma objawy ale może to pomoże innym zorientować się że te objawy to właśnie jest ciąża . Pozdrawiam wszystkie kobitki :) i zachęcam do podzielenia się swoimi doświadczeniami :)

Gość Brak miesiączki
jako jedyny objaw ciąży.

Gość izabelkaa83844
- zatrzymanie miesiączkowania, - nabrzmiałe piersi, - bóle podbrzusza (delikatne) jak na miesiączkę, - metaliczny posmak w ustach, - wstręt do kawy, - wstręt do kuskus, - wstręt do słodyczy, - częste odbijanie się, - nagłe, niespodziewane napady głodu (aż żołądek ściskało)

Gość oprocz boli brzucha jak
na okres żadnych objawów ;)

Gość 3456789ytresdcfvgbnbv
Hmmm... u mnie było trochu inaczej... Miałam 'wspomagane' zajście w ciążę. Więc brak @ to nie był żaden znak. U mnie było: bóle brzucha jak na okres chęć jedzenia i picia słodkiego (na codzień nie spożywałam prawie w ogóle cukru) wzmożony apetyt (wstawałam w nocy i rzucałam się na lodówkę) mdłości mdłości mdłości :P wymioty zaczęły mi się dopiero tak od 10 tyg. i mam je do tej pory :O

Gość ból podbrzusza taki
jak na okres

Gość katerinnnna888999
U mnie po 1sze zanik miesiączki ale że miałam nieregularne więc 2 razy wywoływane.. Potem ból i obrzmienie piersi, ciągłe odbijanie się, delikatne bóle brzucha, sennośc i zmęczenie..

Gość Dominiczka taka sobie
u mnie wszystko tak jak na okres:) Ból piersi,ból brzucha,zatrzymanie wody w organizmie. Mierzyłam sobie temperaturę więc już w dniu @ wiedziałam,że jestem w ciąży,bo temperatura zamiast spaść,to poszła w górę:)

Od momantu zapłodnienia ból i powiększenie piersi i takie zyłki wyskoczyły widoczne na nich. Brak okresu. W 6tc zaczeły się mdłości które trwają prawie cały dzień(rano i wieczorem najgorzej) wstręt do słodyczy,wstręt do nabiału. Razem z mdłościami codzienna lekka biegunka rano i straszne "jeżdzenie" w brzuchu baaardzo nieprzyjemne. Kapeć w buzi. Ale jakoś przeszedł po 2-3 tygodniach.

Gość maama2012
U mnie pierwszym objawem na długo przed innymi było pojawienie się niebieskich żyłek na piersiach. To pojawiło się jeszcze na tydzień przed terminem miesiączki. Później ból brzucha jak na okres a reszta jeszcze później :)

Gość matuulka
Jak zaszłam odrazu zaczął mi przeszkadzać zapach gotowanego, smażonego mięska ( nie wiedziałam, że jestem w ciąży), niebieskie żyłki na klatce piersiowej.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
U mnie tak jak koleżanka wyżej - zapach mięsa. Ale każdego, nie tylko gotowanego. Potrafiłam wejść do mieszkania i wiedziałam, że mąż dwie minuty wcześniej lodówkę otwierał, bo na odległość śmierdziały mi kiełbasy, szynki itp. Przez pół roku żadnego mięsa nie jadłam. U mnie akurat padło na święta bożego narodzenia, jednego dnia zrobiłam sama pyszny pasztet, a dwa dni później ten sam pasztet tak mi śmierdział, że wyrzuciłam trzy keksówki pasztetu. W drugi dzień świąt zrobiłam test i dwie kreski. Do tej pory boli mnie serce, że dobry pasztet wywaliłam :(

Gość kasia z nikąd
Duuuuuuuuużo białego wodnistego śluzu i bladość, potem brak @, następnie mdłości i wstręt do kawy, którą wcześniej piłam hektolitrami. Piersi o dziwo normalne i niebolące, chociaż przed @ zawsze bolały.

U mnie tylko brak miesiączki. Nie miałam żadnych innych objawów - zadnych mdłosci, nabrzmiałych piersi, nic a nic.

Gość Laura Hali
ból w podbrzuszu, tak silny że musiałam przez chwilkę być w pozycji kucającej oraz nabrzmiały brzuch.

Gość alemama
piersi mnie strasznie swędziały,ciągle je drapałam myślałam,że może uczulenie jakieś...i ciągle bym spała..........

cześć. mam problem. Ostatni okres mialam 02.02, 10.02 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, owulacje mialam 17.02. czy moge być w ciąży? kiedy najwcześniej moge zrobic test?

Gość ODRADZAM!!!!!!!!!!
brak miesiączki