Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka .

Pomóżcie mi proszę! Kto to może wiedzieć ?

Polecane posty

Gość Aśka .

Mam problem bo zastanawiam się do kiedy w sieciowkach dziecięcych typu reserved 5.10.15 h&m smyk będą zimowe kurtki ? Jadę na zakupy w marcu, plus- minus w połowie marca, chciałam kupić dziecku zimowa kurtkę czy ktoś wie do kiedy są rzeczy zimowe w sieciowkach ? Proszę o info nie mam jak tego sprawdzić.

Gość Aśka .
Naprawdę mi na tym zależy.

Popatrz na stronach tych sklepów czy nie podali może jakiś numerów kontaktowych, jeśli są, to zadzwoń i zapytaj (chociaż przyznam że nie wiem czy w przypadku tych sklepów jest taka możliwość... ale sprawdzić możesz :P ) .

Gość Aśka .
Szukam, kontaktu brak. Ostatnio przeglądałam stronę reserved i smyk były kurtki zimowe ale jakiś miesiąc temu, teraz wiosna kurtki wiosenne a tych nie szukam. Ja mieszkam na wsi tak bym podeszła zapytać czy będą bo akurat wtedy będę miała kasę. Ktoś wie może ?

Gość Nie ma już
Pozostaje Allegro.

Gość Aśka .
Nie ma już zimowych kurtek dla dzieci w sieciowkach? Dla dorosłych też nie ma ?

Gość grtrtret
twoje dzieci do marca chodzily w bluzach?

Gość ej,aska..
już po wyprzedażach zimowych rzeczy,zostało tylko badziewie.W styczniu było pelno a teraz to zapomnij

Gość Aśka .
Gr tak jasne, córka chodziła w bluzie ale tylko powyżej -10 poniżej to wychodziła w samej bluzce . Myślę o kolejnej zimie znalazłam na allegro taka turkusową i chyba będę na taką skazana- chce kupić teraz kiedy będę miała większą gotówkę. Kurtka to jedna z pozycji na długiej liście zakupów dla córki.