Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodia_tv

Jakie wina lubicie??

Polecane posty

Gość klodia_tv

Według was które są najlepsze a które najgorsze?? Australijskie, Portugalskie, kalifornijskie, bułgarskie, mołdawskie, chilijskie, greckie, włoskie, francuskie, węgierskie???? białe, różowe, czerwone??? półsłodkie, półwytrawne a może wytrawne???

Gość klodia_tv
nikt nie pije win??? Ja np. nie lubię bułgarskich win nie wiem jakoś mi nie podchodzą za to uwielbiam australijskie :) najlepiej białe

Gość smieszno/ straszne
białe martini i tylko takie

Gość nie ma chętnych......
...bo pytanie jest, sorry, beznadziejne. jakich wolisz : blondynów, brunetów, długo czy krótkowłosych, wysokich czy niższych, chudych czy grubych, bogatych i brzydkich czy biednych i bogatych, a może bogatych i przystojnych, a może tych co lubią jeansy bardziej od tych co chodząna siłownie, a może wolisz tych co lubiąmuzea i biblioteki, a może tych co wolą whiskey od czystej? co??? żadna nie lubi facetów???

Gość winoman
he he :) Droga młoda smakoszko! Generalnie lubimy wina... dobre. Dzielimy je na szczepy, winnice, kraj pochodzenia, rocznik... ....w końcu smak, który każde podniebienie może inaczej odbierać, bo każdy może lubić co innego. Żeby już nie pastwićsię, choćmnie też kusi, polecam Ci film Bezdroża (ang. Sideways). W żadnym innym filmie nie ma tyle nt. wina. O lekturach porozmawiamy później, choć najlepiej jakbyśprzyszła do mnie na małe testowanie. :) Nic tak nie edukuje jak praktyka.:)